Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 80 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Делегація педагогів м. Бахмута відвідала обласний концерт до Дня Матері

Переглядів: 1863
15.05.2019 - 09:24

Делегація педагогів міста Бахмута відвідала святковий концерт, який відбувся  в м. Краматорськ,  присвячений Дню Матері.

Усе свято було пронизано найщирішими словами привітання та подяки матерям. Діти - виконавці та колективи підготували до свята чудову концертну програму, здивувавши присутніх талановитими танцювальними та вокальними номерами. Щирі оплески в залі не стихали ні на мить. А матерям, чиї діти сьогодні захищають Україну,  аплодисментами стоячи.

«За все, що маю, дякую тобі, МАМО!» - усі ми з дитинства й до останніх своїх днів несемо у своїй душі єдиний і неповторний образ своєї мами, яка все зрозуміє і пробачить.

Делегація педагогів м. Бахмута  відвідала обласний концерт до Дня Матері Делегація педагогів м. Бахмута  відвідала обласний концерт до Дня Матері Делегація педагогів м. Бахмута  відвідала обласний концерт до Дня Матері Делегація педагогів м. Бахмута  відвідала обласний концерт до Дня Матері Делегація педагогів м. Бахмута  відвідала обласний концерт до Дня Матері Делегація педагогів м. Бахмута  відвідала обласний концерт до Дня Матері