Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 117 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Суши-студія «Ізумі» відкриває двері для шукачів роботи

Переглядів: 1808
17.05.2019 - 09:47

16 травня 2019 року в суши-студії «Ізумі» відбувся «День­ відкритих дверей», який фахівці Бахмутського міського центру зайнятості разом з роботодавцем організували для шукачів роботи з професією кухар. В заході взяли участь начальник відділу взаємодії з роботодавцями Роман Коновал, начальник відділу активної підтримки безробітних Ірина Подорванова та 7 зареєстрованих безробітних, які володіють професією кухар.

Під час заходу начальник відділу взаємодії з роботодавцями Роман Коновал проінформував учасників зустрічі про стан ринку праці міста,  професійний склад зареєстрованих безробітних, можливості підготовки кваліфікованих працівників за рахунок служби зайнятості, зокрема, організації стажування на робочому місці з подальшим працевлаштуванням.

Адміністратор закладу Тетяна Козлова ознайомила претендентів на вакансію з особливостями роботи, графіком та системою оплати праці, поспілкувалась з шукачами роботи. «Професія кухаря одна з найбільш затребуваних професій сьогодення. Головне для кухаря – любов до своєї справи та бажання працювати і заробляти, цілеспрямованість, енергійність» - звернулась до шукачів роботи Тетяна. Адміністратор розповіла, що в закладі працюють зали японської та мексиканської кухні, та зауважила, що окрім професійних якостей, в працівниках цінується пунктуальність, охайність та порядність. Роботодавець пропонує стабільну роботу, гідну заробітну плату, безкоштовне дворазове харчування та доставку з місця роботи до місця проживання у вечірній час. Під час індивідуальних співбесід з представником роботодавця шукачі роботи цікавились рівнем оплати праці, професійними вимогами до претендентів на працевлаштування.

В результаті проведених співбесід двом безробітним особам запропоновано спробувати себе на робочому місці. Також в ході заходу обговорювалось питання проходження практики безробітними, які зараз навчаються за сприянням служби зайнятості за професією кухар, по закінченню якої можливе працевлаштування в суши-студію на постійні робочі місця.

16 травня 2019 року в суши-студії «Ізумі» відбувся «День¬ відкритих дверей», який фахівці Бахмутського міського центру зайнятості разом з роботодавцем організували для шукачів роботи з професією кухар. 16 травня 2019 року в суши-студії «Ізумі» відбувся «День¬ відкритих дверей», який фахівці Бахмутського міського центру зайнятості разом з роботодавцем організували для шукачів роботи з професією кухар. 16 травня 2019 року в суши-студії «Ізумі» відбувся «День¬ відкритих дверей», який фахівці Бахмутського міського центру зайнятості разом з роботодавцем організували для шукачів роботи з професією кухар.