Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 122 гостя.

 Краеведческий музей г. Артемовск

ІІІ Міжнародна науково-практична конференція «Актуальні тенденції розвитку освіти, науки та технологій»

Переглядів: 1279
20.05.2019 - 07:36

16 травня 2019 року на базі Навчально-наукового професійно-педагогічного інституту Української інженерно-педагогічної академії (м. Бахмут) вже вдруге відзначали День науки за підтримки Бахмутської міської ради та Благодійного фонду ДАР та провели ІІІ Міжнародну науково-практичну конференцію «Актуальні тенденції розвитку освіти, науки та технологій».

День науки – це професійне свято працівників науки України, яке відзначається щорічно з 1997 року у третю суботу травня. Свято встановлено в Україні на підтримку ініціативи відомих вчених, наукових установ, а також професійних спілок України.

За традицією на День науки в Навчально-науковий професійно-педагогічний інститут були запрошені всі вищі навчальні заклади міста.

На початку роботи пленарного засідання учасників конференції привітали заступник міського голови Бахмутської міської ради з питань гуманітарної і соціальної сфер Точена В.В., начальник Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради Махничева Л.О. та керівник ННППІ УІПА Коломієць В.В.

Від кожного навчального закладу було презентовано результати науково-дослідної роботи викладачів та студентів. Представлені доповіді охоплювали значне коло питань, які зацікавили всіх присутніх. Найкращі з них були нагороджені грамотами.

В роботі конференцій взяли участь науковці, аспіранти, студенти ЗВО, викладачі, працівники науково-дослідних установ, а також практичні працівники з України та зарубіжних держав, які активно займаються науковими дослідженнями.

Усі учасники пленарного засідання отримали сертифікати та пам’ятні подарунки.

16 травня 2019 року вже вдруге відзначали День науки та провели ІІІ Міжнародну науково-практичну конференцію «Актуальні тенденції розвитку освіти, науки та технологій».16 травня 2019 року вже вдруге відзначали День науки та провели ІІІ Міжнародну науково-практичну конференцію «Актуальні тенденції розвитку освіти, науки та технологій».16 травня 2019 року вже вдруге відзначали День науки та провели ІІІ Міжнародну науково-практичну конференцію «Актуальні тенденції розвитку освіти, науки та технологій».16 травня 2019 року вже вдруге відзначали День науки та провели ІІІ Міжнародну науково-практичну конференцію «Актуальні тенденції розвитку освіти, науки та технологій».16 травня 2019 року вже вдруге відзначали День науки та провели ІІІ Міжнародну науково-практичну конференцію «Актуальні тенденції розвитку освіти, науки та технологій».16 травня 2019 року вже вдруге відзначали День науки та провели ІІІ Міжнародну науково-практичну конференцію «Актуальні тенденції розвитку освіти, науки та технологій».16 травня 2019 року вже вдруге відзначали День науки та провели ІІІ Міжнародну науково-практичну конференцію «Актуальні тенденції розвитку освіти, науки та технологій».

Останні статті на сайті