Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 81 гість.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Гарно бути здоровим та красивим

Переглядів: 9366
23.01.2012 - 14:13

19 січня в дошкільному закладі №27 «Зірочка» відбулося  чергове засідання творчої групи "Здоров’ячок" для інструкторів фізкультури і вихователів профільних оздоровчих груп по застосуванню нетрадиційних форм роботи в здоров’я збереженні  дітей дошкільного віку.

Тема зустрічі була присвячена збереженню та укріпленню здоров’я у дітей засобами використання степ-аеробіки для дошкільників.

Перегляд заняття з дошкільнятами зі степ-аеробіки «Снігова казка» з дітьми старшого дошкільного віку показав, що такі заняття цікаві дітям та корисні для збереження здоров’я малюків, підвищення інтересу дітей до занять з фізкультури. На таких заняттях відбувається покращенням функцій опорно-рухового апарату, підвищується витривалість, тренується рівновага, розвивається відчуття ритму.
Методист дошкільного закладу №27 Ірини Миколаївна Хромихіна дала корисні поради слухачам клубу «Здоров’ячок» по використанню степ-платформ в оздоровчій роботі з дітьми та розкрила  особливості  проведення  занять.

Дуже сподобалась педагогам зустріч з тренером спортивного клубу «Пантера» - Ганною Миколаївною Савчук, яка показала елементи степ-тренування для дорослих та дітей, розповіла особливості проведення цих занять, дала цікаві поради педагогам, які проявили інтерес до занять степ-аеробіки.
Підводячи підсумки, слухачі відзначили, що в сучасних умовах дуже важливо привчати дітей до здорового способу життя, використовуючи нетрадиційні сучасні методи фізкультурної роботи, щоб майбутнє покоління українців зростало здоровим та щасливим.

19 січня  відбулося  чергове засідання творчої групи "Здоров’ячок" для інструкторів фізкультури і вихователів профільних оздоровчих груп по застосуванню нетрадиційних форм роботи в здоров’я збереженні  дітей дошкільного віку. 19 січня  відбулося  чергове засідання творчої групи "Здоров’ячок" для інструкторів фізкультури і вихователів профільних оздоровчих груп по застосуванню нетрадиційних форм роботи в здоров’я збереженні  дітей дошкільного віку. 19 січня  відбулося  чергове засідання творчої групи "Здоров’ячок" для інструкторів фізкультури і вихователів профільних оздоровчих груп по застосуванню нетрадиційних форм роботи в здоров’я збереженні  дітей дошкільного віку. 19 січня  відбулося  чергове засідання творчої групи "Здоров’ячок" для інструкторів фізкультури і вихователів профільних оздоровчих груп по застосуванню нетрадиційних форм роботи в здоров’я збереженні  дітей дошкільного віку. 19 січня  відбулося  чергове засідання творчої групи "Здоров’ячок" для інструкторів фізкультури і вихователів профільних оздоровчих груп по застосуванню нетрадиційних форм роботи в здоров’я збереженні  дітей дошкільного віку. 19 січня  відбулося  чергове засідання творчої групи "Здоров’ячок" для інструкторів фізкультури і вихователів профільних оздоровчих груп по застосуванню нетрадиційних форм роботи в здоров’я збереженні  дітей дошкільного віку.