Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 67 гостей.

Урядовий портал

Святкування Дня захисту дітей у закладах освіти м.Бахмута

Переглядів: 1051
31.05.2019 - 15:03

У цьому році святкування Дня захисту дітей проводиться у рамках загальноміських заходів у всіх закладах освіти 31.05.2019 та 03.06.2019 (на пришкільних таборах, майданчиках).

День захисту дітей – це веселкове сонячне літо, наповнене радістю, цікавими іграми, зустрічами з казковими героями, справжніми друзями, це турбота про здоров’я і добробут дітей.

Для вихованців  20 закладів дошкільної освіти м.Бахмута 31 травня були організовані святково-ігрові програми до Міжнародного Дня захисту дітей. На денній прогулянці  для вихованців дитячих  садочків педагоги організували спортивно-музичні та літерно-пізнавальні квести: «Калейдоскоп чотирьох стихій» (ДНЗ №39, 40), «Повертаємо фарби літа» (ДНЗ№№6, 58), «Подорож до країни Дитинства  (ДНЗ №56). Для дітей дошкільних установ №№10, 25, 31 у нижньому парку інструктори з фізкультури провели біговий сезонний марафон. Дітлахам дошкільних закладів №№49, 54, 55 зустрілися на спортивних змаганнях «Здоровими зростаємо - літо зустрічаємо», а музично-спортивна розвага «Весела та казкова Мультляндія» поєднала дітей закладів №№16 та 47.

Також сьогодні у школах №№2, 3, 4, 5, 10, 12, 24 відбулись веселі, цікаві, розважальні святкові  квести «Веселковий дивограй», «Чарівний світ дитинства», «Ми діти своє країни», «Ключі від літа». Школа №18 зацікавила своїх учнів концертно-розважальною програмою, а для дітей школи №24 організовано «Мультиленд» - перегляд мультфільму «Секрети домашніх тварин» у кінотеатр «Перемога».

Усі інші заклади загальної середньої освіти порадують своїх вихованців 3 червня на пришкільних таборах та майданчиках.

Щиро дякуємо всім за любов до дітей, за цікаві та насичені святкові сюрпризи.

Бажаємо, щоб літо для кожної дитини було барвисте, радісне, оздоровлююче, пізнавальне та незабутнє!

Святкування Дня захисту дітей у закладах освіти м.БахмутаСвяткування Дня захисту дітей у закладах освіти м.БахмутаСвяткування Дня захисту дітей у закладах освіти м.БахмутаСвяткування Дня захисту дітей у закладах освіти м.БахмутаСвяткування Дня захисту дітей у закладах освіти м.БахмутаСвяткування Дня захисту дітей у закладах освіти м.БахмутаСвяткування Дня захисту дітей у закладах освіти м.БахмутаСвяткування Дня захисту дітей у закладах освіти м.БахмутаСвяткування Дня захисту дітей у закладах освіти м.БахмутаСвяткування Дня захисту дітей у закладах освіти м.Бахмута