Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 112 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

У Бахмуті відзначили кращих з найкращих

Переглядів: 1250
03.06.2019 - 08:40

31 травня 2019 року з нагоди Міжнародного дня захисту дітей у Бахмуті пройшов традиційний захід «Зірки Бахмута», на якому відзначили самих обдарованих дітей міста.

Бахмутський міський голова Олексій Рева звернувся до присутніх та відзначив, що Бахмут славен своїми творчими перлинами, які з року в рік прославляють місто не тільки в Україні, але й за її межами.

«Наша земля завжди була щедрою на таланти. І сьогодні Бахмутські діти виявляють себе в самих різних сферах, адже своєю працею, наполегливістю, розумом і майстерністю ви підкорюєте не тільки міські та всеукраїнські, а й міжнародні конкурси, змагання, та олімпіади. Впевнений, що пройде зовсім небагато часу, і ми будемо пишатися геніальними композиторами і виконавцями, талановитими письменниками і художниками, видатними вченими, олімпійськими спортсменами - представниками нової формації сучасної України.»,- зазначив Олексій Рева.

Після привітань міський голова нагородив стипендіями Бахмутської міської ради 67 обдарованих дітей Бахмута  які є переможцями міжнародних, Всеукраїнських та обласних конкурсів 2018-2019 років, а молоді артисти подарували присутнім гостям святковий концерт.

У Бахмуті відзначили кращих з найкращихУ Бахмуті відзначили кращих з найкращихУ Бахмуті відзначили кращих з найкращихУ Бахмуті відзначили кращих з найкращихУ Бахмуті відзначили кращих з найкращихУ Бахмуті відзначили кращих з найкращихУ Бахмуті відзначили кращих з найкращихУ Бахмуті відзначили кращих з найкращихУ Бахмуті відзначили кращих з найкращихУ Бахмуті відзначили кращих з найкращихУ Бахмуті відзначили кращих з найкращихУ Бахмуті відзначили кращих з найкращихУ Бахмуті відзначили кращих з найкращихУ Бахмуті відзначили кращих з найкращихУ Бахмуті відзначили кращих з найкращихУ Бахмуті відзначили кращих з найкращихУ Бахмуті відзначили кращих з найкращихУ Бахмуті відзначили кращих з найкращихУ Бахмуті відзначили кращих з найкращихУ Бахмуті відзначили кращих з найкращихУ Бахмуті відзначили кращих з найкращихУ Бахмуті відзначили кращих з найкращихУ Бахмуті відзначили кращих з найкращихУ Бахмуті відзначили кращих з найкращих