Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 115 гостей.

ExportUA

На порядку денному - популяризація служби в поліції

Переглядів: 691
03.06.2019 - 16:16

3 червня  в Бахмутському міському центрі зайнятості представники Бахмутського відділення поліції презентували професіїю «Поліцейський» в рамках проекту «Приєднуйся», що проводиться Головним управління Національної поліції у Донецькій області.

Відкрила захід директор Бахмутського МЦЗ Ірина Лещенко, яка охарактеризувала стан ринку праці в місті та районі  та запросила всіх присутніх на службу до поліції Донеччини, яка на сьогодні пропонує рівень оплати праці вище, ніж в цілому по регіону.

Старший інспектор кадрового забезпечення Бахмутського відділення поліції капітан поліції Вікторія Шелудько розпочала з того, що в Донецькій області некомплект поліції в середньому становить 21%, тобто  не вистачає кожного п’ятого працівника. Зокрема в Бахмуті на сьогодні 76 вакантних посад, серед яких -  оперуповноважений, дільнічий офіцер, слідчий, поліцейський сектору реагування патрульної поліції. Надалі виступ супроводжувався демонстрацією відеовакансії, яка  була заздалегідь підготовлена фахівцями центру зайнятості.

25 учасників  заходу віком до 40 років,  серед яких були і учасники бойових дій,  і колишні  військовослужбовці, дізналися про етапи відбору та прийому на роботу в поліцію, матеріальне забезпечення як на курсах первинної підготовки, так і складові зарплатні офіцера поліції під час служби. Виступ

Зацікавленість присутніх визвала чимало запитань, на які детально відповів представник поліції, а після презентації відбулись особисті консультації безробітних, що  зацікавились перспективами працевлаштування в органи національної поліції України, з яких один був занесений до кадрового резерву.

На порядку денному - популяризація служби в поліціїНа порядку денному - популяризація служби в поліції

Останні статті на сайті