Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 57 гостей.

ExportUA

Відкриття літнього майданчика «Зірочка» на базі Бахмутського МЦДЮ

Переглядів: 1256
10.06.2019 - 14:24

Із приходом літніх канікул у Бахмутському міському Центрі дітей та юнацтва не змовкає дитячий сміх, гамір та веселощі. Літній оздоровчий майданчик «Зірочка» відкрив свої двері для майже 50 дітлахів із різних шкіл міста. Кожен день проходить цікаво, захопливо, інтригуюче та неочікувано.

Свято відкриття відбулося: для дітей була підготовлена цікава розважальна програма з різноманітними видами завдань, конкурсами, веселими іграми, спортивними естафетами, танцювальним флешмобом, де діти змогли проявити  себе і випробувати  власні сили. Родзинкою програми був показ мод вихованцями гуртка «Моді ЮН». Їх сукні були виконані з незвичайного матеріалу: шпалер, клійонки, мішковини і навіть зі сміттєвих пакетів. У кінці розважального заходу відбулося урочисте посвячення дітей  в маленькі зірочки: кожному була пов’язана краватка. А найприємнішим моментом для дітей став солодкий подарунок.

Літній майданчик «Зірочка» продовжує свою роботу, тож попереду ще багато сюрпризів!

Відкриття  літнього майданчика «Зірочка» на базі Бахмутського МЦДЮВідкриття  літнього майданчика «Зірочка» на базі Бахмутського МЦДЮВідкриття  літнього майданчика «Зірочка» на базі Бахмутського МЦДЮВідкриття  літнього майданчика «Зірочка» на базі Бахмутського МЦДЮВідкриття  літнього майданчика «Зірочка» на базі Бахмутського МЦДЮ