Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 103 гостя.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Літній відпочинок учнів Бахмутського НВК № 11 з «Усмішкою»

Переглядів: 1591
10.06.2019 - 14:26

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей. Сім'я і дитина - це споконвічні цінності, які сповідує український народ, будуючи свою державність та розвиваючи власну культуру. Турбота про дітей, усвідомлення пріоритетності їх інтересів над інтересами дорослих мають стати філософією нашого життя.

У червні урочисто відкрив свої двері для дітвори літній пришкільний табір "Усмішка" Бахмутського НВК № 11. Це свято,  якого з нетерпінням  чекали діти та дорослі! Цього року наш літній табір працює на базі ЗОШ №5, ЗОШ №7 та англомовний пришкільний майданчик розміщено в будівлі НВК №11.

 Відкриття табірної зміни розпочалося зі святкової лінійки, де зі словами привітання виступила начальник табору Ірина Варкінтін. Вона ознайомила дітей з планом роботи, розпорядком дня та оголосила перший конкурс на кращу емблему загону, кращу промовку та кращу стіннівку.

 На урочистій лінійці учні презентували свої загони. Перший день – День знайомств. Відпочивальники табору склали присягу і урочисто пообіцяли бути ввічливими, охайними, виконувати всі доручення, поважати старших, допомагати всім, хто потребує допомоги, не порушувати дисципліну, не смітити, бути активними й веселими, розважатись та відпочивати, любити й оберігати природу.

День почався активно - із зарядки, на хвилях позитиву діти брали  участь у складанні Кубіка Рубіка під керівництвом вчителів фізичної культури Наталі Шовкопляс та Олександри Кунченко. Другий та третій загін разом із Оленою Гришко грали в руханку «Рибак та рибка»,  у футбол, а молодші школярі з першого загону розфарбували розмальовки разом зі своїми вихователями Оленою Задніпровською та Вікторією Кушнір.

  Окрім цього, вихователі разом із дітьми виготовили куточки для своїх загонів, підійшовши до цієї справи творчо та завзято. Профілактичні бесіди з правил дорожнього руху, безпеки життєдіяльності в таборі, правил поведінки, проведені педагогами, ще раз нагадали учням про те, що відпочинок повинен бути не лише цікавим і веселим, а й безпечним.

Також стартував мовний майданчик. Не зважаючи на канікули, діти із зацікавленням продовжують удосконалювати знання з англійської мови в ігровій формі та сучасному форматі. Нестандартні форми роботи мотивують дітей втілювати вивчене в мовленнєвому спілкуванні. Учитель фізичного виховання  Андрій Артюхін організував для вихованців англомовного майданчику шаховий турнір.

Маємо надію, що цей день запам’ятається дітям іграми, піснями, розвагами!

А життя в таборі вируватиме… Кожен день буде наповнений новими враженнями, знайомствами, приємними моментами спілкування, зустрічами з прекрасним, захоплюючими конкурсами, змаганнями, екскурсіями, іграми.

Літній відпочинок учнів Бахмутського НВК № 11 з «Усмішкою»Літній відпочинок учнів Бахмутського НВК № 11 з «Усмішкою»Літній відпочинок учнів Бахмутського НВК № 11 з «Усмішкою»Літній відпочинок учнів Бахмутського НВК № 11 з «Усмішкою»Літній відпочинок учнів Бахмутського НВК № 11 з «Усмішкою»Літній відпочинок учнів Бахмутського НВК № 11 з «Усмішкою»Літній відпочинок учнів Бахмутського НВК № 11 з «Усмішкою»Літній відпочинок учнів Бахмутського НВК № 11 з «Усмішкою»Літній відпочинок учнів Бахмутського НВК № 11 з «Усмішкою»Літній відпочинок учнів Бахмутського НВК № 11 з «Усмішкою»