Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 119 гостей.

Урядовий портал

Подорож в світ професій

Переглядів: 539
12.06.2019 - 11:54

11 червня  фахівці з профорієнтації Бахмутського міського центру зайнятості завітали до пришкільного табору загальноосвітньої школи І-ІІІ ступеня №5м.Бахмут

Спілкування зі школярами проходило на свіжому повітрі у вигляді конкурсів, ігор та квестів. Діти, серед яких були учні 4 – 7  класів, розділилися на команди та змагалися в своїх знаннях про світ професій, їх  особливості, професійно важливі якості різних професій. Молодші учні відгадували загадки про професії, брали участь в квестах «Професія на літеру»,  «Допоможи майстру зібрати інструмент», малювали свою майбутню професію на асфальті.

Учнів старших класів зацікавила новітня розробка служби зайнятості «Атлас професій майбутнього з доповненою реальністю». Ця новація дозволила дітям не лише ознайомитись з особливостями спеціальностей, що з’являться зовсім скоро, а й візуально уявити їх.  Також семикласники ознайомилися з можливостями цифрових сервісів державної служби зайнятості, інтернет- платформи «Профорієнтація та розвиток кар’єри», онлайн ресурсу «Прометеус», завантажили на свої мобільні  додаток «Центр професійної орієнтації», що обов’язково стане у нагоді для вдалого професійного вибору.

Подорож в світ професійПодорож в світ професій

Останні статті на сайті