Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 147 гостей.

Верховна рада України

Відбулось чергове засідання координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання молоді

Переглядів: 2393
18.06.2019 - 09:07

13 червня 2019 року у конференційній залі Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради відбулось чергове засідання координаційної  ради з питань національно-патріотичного виховання молоді.

На засіданні було розглянуто питання про  організацію виховної роботи з національно-патріотичного виховання  молоді у вищих навчальних закладах міста І-ІІ рівня акредитації та закладу професійно-технічної освіти (Бахмутському індустріальному технікумі ДонНТУ, Бахмутському коледжу мистецтв ім. І.Карабиця, Бахмутському центрі професійно-технічної освіти).

Заслухавши інформацію з зазначеного питання начальника Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради Махничевої Л.О. організацію виховної роботи з національно – патріотичного виховання молоді у Бахмутському індустріальному технікумі ДонНТУ, Бахмутському коледжу мистецтв ім. І.Карабиця, Бахмутському центрі професійно-технічної освіти членами координаційної ради було визнано задовільною та вирішено залучити вищі навчальні заклади І-ІV рівня акредитації та заклад професійно-технічної освіти до організації та проведення тематичних заходів до Дня Конституції України, Дня незалежності України, Дня міста, Дня визволення міста, Дня визволення України від фашистських загарбників, Дня захисників України.

Заслухавши звіт начальник Управління культури Бахмутської міської ради Падалка О.А. про залучення учнівської та студентської молоді до участі у проведенні загальноміських заходів національно-патріотичного спрямування члени координаційної ради вирішили узгодити та налагодити взаємодію навчальних закладів з Бахмутським краєзнавчим музеєм та Бахмутською централізованою бібліотечною системою.