Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 127 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Було проведено відеолекторій «Батьки та діти»

Переглядів: 522
18.06.2019 - 09:11

14 червня 2019 року в Бахмутській установі виконання покарань (№ 6) спеціалістом Бахмутського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді для засуджених відділення з господарчого обслуговування, які утримуються в установі, було проведено відеолекторій «Батьки та діти», бесіду щодо усвідомленого та відповідального батьківства після звільнення.

Зустріч було присвячено Дню батька, який нещодавно почали відзначати в Україні. В світі це свято вже давно стало одним з найулюбленіших. Цього року День батька буде святкуватися 16 червня.

Після перегляду відео за темою лекції з ув’язненими було проведено бесіду щодо того, хто з них є батьком, чи спілкуються вони зі своїми дітьми, чи планують підтримувати відносини після звільнення. Також чоловіки згадали власних батьків, їхню роль у своєму житті, чи спілкуються вони один з одним. Особливу увагу було приділено значенню батька в житті дитини, необхідність його безпосередньої участі у вихованні синів та доньок, які наслідки може мати нехтування своїми батьківськими обов’язками. Було підкреслено необхідність підтримувати своїх літніх батьків.

В кінці зустрічі спеціаліст центру ще раз поздоровила чоловіків зі святом і побажала бути відповідальними батьками і вдячними синами.

Було проведено відеолекторій «Батьки та діти»Було проведено відеолекторій «Батьки та діти»