Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 95 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

Як молодому фахівцю скоріше працевлаштуватись

Переглядів: 1424
20.06.2019 - 09:01

18 червня в Бахмутському міському центрі зайнятості проведено акцію «Випускник» в рамках створення Всеукраїнського Кадрового резерву. Цього разу учасниками акції стали студенти відділення, які навчаються за спеціальністю фінанси, банківська справа, страхування Бахмутського індустріального технікуму.

Фахівець центру зайнятості Ксенія Насонова акцентувала увагу молоді на перевагах відеорезюме при працевлаштування на сучасному ринку праці. Адже звичайне, текстове резюме молодого фахівця може бути відхилено через відсутність практичного досвіду роботи, в той час як відеопрезентація надає можливість запропонувати потенційному роботодавцю свої особисті якості та компетенції і бути більш переконливим.

Під час заходу студентська молодь отримала інформацію про актуальність набутою ними спеціальності на регіональному ринку праці, можливості державної служби зайнятості. Окремим блоком була доведена інформація - як підготуватися до співбесіди з потенційними роботодавцями, де молодь отримала вичерпні відповіді на питання щодо майбутнього працевлаштування та проблеми, що виникають під час пошуку роботи.

Новиною для студентів стала інформація, що вони можуть потрапити до Всеукраїнського Кадрового резерву, для цього - безкоштовно скористатися допомогою спеціалістів центру зайнятості щодо запису відеорезюме та розміщення його на відеохостингу «YouTube», сторінці Бахмутського міського центру зайнятості у мережі Facebook. Присутні мали можливість попрактикуватися у складанні та запису відеорезюме, переглянути демонстраційні відеоролики. Першим результатом заходу стало відзняте відео резюме під час заходу, а  3 студента виявили бажання відвідати центр зай    нятості ще раз для створення своєї відеопрезентації.

Всі учасники заходу отримали роздатковий матеріал, який стане у нагоді для подальшої підготовки персонального відеорезюме.

18 червня в Бахмутському міському центрі зайнятості проведено акцію «Випускник» в рамках створення Всеукраїнського Кадрового резерву. 18 червня в Бахмутському міському центрі зайнятості проведено акцію «Випускник» в рамках створення Всеукраїнського Кадрового резерву. 18 червня в Бахмутському міському центрі зайнятості проведено акцію «Випускник» в рамках створення Всеукраїнського Кадрового резерву.