Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 98 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Відбулось засідання колегії Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради

Переглядів: 1140
18.01.2019 - 09:14

16 січня 2019 року відбулось засідання колегії Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради.

З першого питання порядку денного про підсумки роботи Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради за 2018 рік доповіла начальник Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради Махничева Л.О. Людмила Олексіївна зазначила про необхідність урізноманітнити  у 2019 році інформаційну роботу в напрямку національно-патріотичного виховання молоді, залучення молоді до процесу прийняття рішень та створення в місті Молодіжної ради.

 Начальник служби у справах дітей Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради Давіденко І.О. звітувала про роботу служби у справах дітей. У своєму виступі Ірина Олександрівна зазначила про необхідність активізувати індивідуально - профілактичну роботу з батьками, які неналежно виконують свої батьківські обов'язки, висвітлення у засобах масової інформації та інтернет-ресурсах інформації щодо адміністративної та кримінальної відповідальності батьків за ухилення від виконання батьківських обов’язків.

Начальник відділу молодіжної політики Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради Ковальова Г.О. доповіла про результати роботи відділу молодіжної політики Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради за напрямом підвищення громадської активності молоді міста у 2018 році, та зазначила що вкрай важливо продовжувати роботу щодо створення молодіжних громадських організацій із статусом юридичної особи з метою залучення їх до участі в конкурсах проектів/заходів на міському, обласному, всеукраїнському та міжнародному рівні, а також здійснювати діяльність щодо активізації волонтерського руху в місті.