Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 174 гостя.

Школа мистецтв м.Артемівська

Відбулось засідання колегії Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради

Переглядів: 940
22.04.2019 - 09:22

18 квітня 2019 року відбулось засідання колегії Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради.

Під час засідання були розглянуті питання  про стан влаштування дітей – сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування до сімейних форм виховання у 2018 році та у І кварталі 2019 року, про стан виконавської дисципліни в Управлінні молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради.

Після обговорення доповідей членами колегії було вирішено активізувати інформування населення щодо популяризації влаштування дітей – сиріт та дітей,  позбавлених батьківського піклування, до сімейних форм виховання та проводити роз’яснювальну роботу з опікунами/піклувальниками, прийомними батьками у яких на вихованні знаходяться діти-сироти та діти позбавлені батьківського піклування, щодо змін у законодавстві.

З другого питання було вирішено систематично проводити аналіз стану виконавської дисципліни посадовими особами Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради, з метою  своєчасного усунення недоліків.

Останні статті на сайті