Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 104 гостя.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Відбулось засідання ради з питань молодіжної політики

Переглядів: 1214
06.05.2019 - 09:35

2 травня 2019 року в Управлінні молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради відбулось засідання ради з питань молодіжної політики.

На засіданні було розглянуто наступні питання:

  • про проведення профорієнтаційної роботи з студентською молоддю, з метою підвищення конкурентоспроможності молоді на ринку праці та попередження  безробіття в молодіжному середовищі;
  • про організацію профілактичної роботи спрямованої на запобігання поширенню негативних явищ у молодіжному середовищі та пропаганду здорового способу життя;
  • про роботу молодіжної громадської організації «Інтермузика».

З першого питання доповіла директор Бахмутського міського центру зайнятості Лещенко І.В. та зазначила, що з метою підвищення конкурентоспроможності молоді на ринку праці необхідно залучати випускників вищих навчальних закладів та закладів професійно-технічної освіти до участі в тренінгах,  акціях. Також було вирішено продовжити співпрацю з молодіжним центром «Перспектива» щодо проведення акції «Випускник» спрямованої на попередження безробіття випускників вищих навчальних закладів та закладу професійно-технічної освіти.

З другого питання заслухали інформацію начальника Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради Махничевої Л.О. Після обговорення було вирішено продовжити співпрацю з «Клінікою, дружньої до молоді», спільно проводити інформаційно-роз’яснювальну роботу серед молоді стосовно збереження здоров’я, профілактики наркоманії, тютюнопаління, зловживання спиртних  напоїв та ВІЛ/СНІДу.

Молодіжній громадській організації «Інтермузика» Бахмутського коледжу мистецтв ім. І.Карабиця було доручено організувати та провести в місті Бахмут молодіжний музичний фестиваль з нагоди відзначення Дня молоді.