Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 93 гостя.

Школа мистецтв м.Артемівська

Відбулась 131 сесія Бахмутської міської ради

Переглядів: 1007
26.06.2019 - 13:36

26 червня 2019 року о 9.00 у великому залі засідань адміністративного будинку міської ради відбулася 131 сесія Бахмутської міської ради.

На виконання Указу Президента України, на початку роботи сесії, міський голова Олексій Рева, привітав мешканку нашого міста, медичну сестру пологового відділення «Комунального некомерційного підприємства «Багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування м.Бахмута», матір сімох дітей - Коломойцеву Людмилу Олександрівну - з присвоєним званням «Мати-героїня» та вручив їй нагрудний знак і посвідчення.

До порядку денного було внесено додаткове питання «Про внесення змін до Програми забезпечення мінімально достатнього рівня безпеки населення і території міста Бахмут  від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2018-2020 роки».

Також на цій сесії були прийняті рішення про добровільне приєднання територіальних громад п’яти  сільських рад до територіальної громади міста Бахмут.

В ході засідання 131 сесії були прийняті рішення з питань:

1. Про результати виконання у 2018 році Програми з реалізації Конвенції про права інвалідів, які мешкають в м. Бахмуті, на період до 2020 року та внесення змін до неї.

2.  Про передачу коштів у 2020 році з міського бюджету м. Бахмута до районного бюджету Бахмутського району у вигляді міжбюджетних трансфертів.

3. Про внесення змін до Програми посилення охорони публічної безпеки і боротьби зі злочинністю у м.Бахмут «Правопорядок 2018-2019».

4. Про результати виконання у 2018 році Програми розвитку міськелектротранспорту у м. Бахмуті на 2017-2020 роки.

5. Про внесення змін до Програми благоустрою міста Бахмут на 2016-2020 роки.

6.  Про внесення змін до Програми розвитку освіти на території м. Бахмута на 2017-2020 роки.

7. Про внесення змін до Комплексної програми розвитку фізичної культури спорту на території м. Бахмута на 2017-2021 роки.

8. Про затвердження Меморандуму про співробітництво щодо реалізації Проекту міжнародної технічної допомоги Агентства США з міжнародного розвитку «Економічна підтримка Східної України».

9. Про затвердження звіту з моніторингу виконання у 2016-2018 роках заходів Плану дій сталого енергетичного розвитку м.Бахмут до 2020 року.

10. Про внесення змін до Порядку використання коштів, передбачених в міському бюджеті м. Бахмута, на відшкодування частини відсоткової ставки за кредитами, наданими кредитно-фінансовими установами суб’єктам малого і середнього підприємництва.

11. Про внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку міста Бахмута на 2019 рік та основні напрями розвитку на 2020 і 2021 роки.

12.  Про внесення змін до рішення Бахмутської міської ради від 22.02.2017 №6/98-1790.

 13.  Про внесення змін до рішення Бахмутської міської ради «Про міський бюджет м.Бахмута на 2019 рік».

14. Звіт про роботу Комунального підприємства «Бахмутський парк культури та відпочинку» за 2018 рік.

15. Звіт про роботу комунального підприємства «Телерадіокомпанія «Бахмут» за 2018 рік.

16. Про утворення ініціативної групи з формування складу молодіжної ради при Бахмутській міській раді.

17. Про зняття з контролю рішень Бахмутської міської ради.

18. Про прийняття (безоплатно) у комунальну власність територіальної громади м. Бахмут майна.

19. Про внесення змін до складу комісії з конкурсного відбору суб’єктів оціночної діяльності у сфері оцінки землі.

20. Про внесення змін до складу комісії з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам, затвердженого рішенням Бахмутської міської ради від 31.01.2018 № 6/109-2092.

21. Про внесення змін до переліку нерухомого майна комунальної власності територіальної громади міста Бахмута, затвердженого рішенням Бахмутської міської ради від 28.03.2018 № 6/111 -2162.

22. Про внесення змін до Переліку нежитлових приміщень комунальної власності територіальної громади м.Бахмута, право на тимчасове безоплатне користування якими виборюватиметься на конкурсній основі.

23. Про передачу в тимчасове безоплатне користування нежитлових приміщень комунальної власності територіальної громади м.Бахмут шляхом укладення договорів позички.

24.     Про надання дозволу на списання майна (основних засобів) комунальної власності територіальної громади м. Бахмута.

25. Про передачу (безоплатно) об'єктів права комунальної власності територіальної громади м.Бахмута.

26. Про погодження актів про списання багатоквартирних будинків комунальної власності територіальної громади м. Бахмута з балансу комунального підприємства «Бахмутська житлова управляюча компанія».

27. Про розроблення містобудівної документації - детального  плану території по вулиці Горького, 46 у м.Бахмут для зміни цільового призначення земельної ділянки під розміщення та експлуатацію об’єктів дорожнього сервісу.

28. Про дачу згоди на проведення експертних грошових оцінок земельних ділянок комунальної власності територіальної  громади  м. Бахмут.

29. Про надання дозволів на розробку документацій із землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності територіальної громади м. Бахмут.

30. Про оренду земельних ділянок комунальної власності територіальної громади  м. Бахмут.

31. Про передачу у власність земельних ділянок, що перебувають у комунальній власності територіальної громади м.Бахмут.

32. Про постійне користування земельними ділянками, що перебувають у комунальній власності територіальної громади м. Бахмут.

33. Про продаж земельної ділянки комунальної власності територіальної громади м. Бахмут, яка розташована  за адресою: вул. Трудова, 2, м. Бахмут.

34. Про затвердження плану роботи Бахмутської міської ради на II півріччя 2019 року.

35.     Про добровільне приєднання територіальних громад до територіальної громади міста Бахмут Донецької області.

36. Про внесення змін до структури виконавчих органів Бахмутської міської ради, загальної чисельності апарату міської ради та її виконавчих органів, витрат на їх утримання на 2019 рік.

37. Про порядок виконання міського бюджету м.Бахмута, сільського бюджету Покровської сільської ради та сільських бюджетів Зайцівської, Іванівської, Клинівської, Опитненської сільських рад Бахмутського району Донецької області до завершення бюджетного періоду 2019 року.

38. Про утворення старостинських округів Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади та затвердження Положення про старосту.

39. Про  покладання виконання обов’язків старости на території сіл Клинове,  Відродження, Мідна Руда.

40. Про  покладання виконання обов’язків старости на території сіл Іванівське, Андріївка, Берхівка, Кліщіївка, селища Хромове.

41. Про  покладання виконання обов’язків старости на території  с-щ Опитне, Зеленопілля, Ягідне, села Іванград.

42. Про  покладання виконання обов’язків старости на території  сіл Покровське, Нова Кам’янка.

43.     Про  покладання виконання обов’язків старости на території сіл Зайцеве, Вершина, Весела Долина.

44. Про визначення чисельності та затвердження персонального складу виконавчого комітету Бахмутської міської ради 6 скликання, утвореного рішенням  Артемівської міської ради від 03.12.2010 №6/1-8.

45. Про початок припинення Клинівської сільської ради Бахмутського району Донецької області в результаті її реорганізації шляхом приєднання до Бахмутської міської ради.

46. Про початок припинення Іванівської сільської ради Бахмутського району Донецької області в результаті її реорганізації шляхом приєднання до Бахмутської міської ради.

47.  Про початок припинення Опитненської сільської ради Бахмутського району Донецької області в результаті її реорганізації шляхом приєднання до Бахмутської міської ради.

48. Про початок припинення Покровської сільської ради в результаті її реорганізації шляхом приєднання до Бахмутської міської ради.

49. Про початок припинення Зайцівської сільської ради Бахмутського району Донецької області в результаті її реорганізації шляхом приєднання до Бахмутської міської ради.

50. Про внесення змін до Програми забезпечення мінімально достатнього рівня безпеки населення і території міста Бахмут  від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2018-2020 роки.

 У розділі «Різне»

ВИСТУПИВ: Рева О.О -  запросив всіх присутніх взяти участь в заходах, що проводяться міською радою:

- 26 червня 2019 року, о 13.00 годині - урочисті збори, присвячені Дню Конституції України, в міському Центрі культури та дозвілля імені Євгена Мартинова.

- 27 червня 2019 року в 19.00 на площі Свободи відбудеться святковий Бал випускників.

На цьому пленарне засідання 131 сесії було закрите.

Останні статті на сайті