Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 269 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Триатлон

Переглядів: 1975
26.06.2019 - 14:42

15 червня у Харкові на території Парку «АкваЖур» відбулися змагання з триатлону «IRON WAY Kharkiv Sprint 2019».

Учасники подолали 750 метрів плавального, 20 км. велосипедного та 5 км бігового етапів. Нагадаємо, що мета створення всеукраїнської ліги тріатлону IRON WAY - розвиток і популяризація циклічних видів спорту та здорового способу життя. Участь в кожному з них - це крок на "залізному" шляху спортсмена, виклик власним можливостям, цілям і безперервним змінам.

У змаганнях взяли участь 164 спортсменів - чоловіки і жінки в різних вікових категоріях. За підсумками змагань наш земляк марафонець і тріатлет-любитель  Юрій Кожуховський зайняв почесне ІІІ місце у своїй віковій групі з результатом 1:14:09.

Даний старт для мене став черговою сходинкою в підготовці до основного змагання «IRON WAY 70.3», який відбудеться вже в серпні цього року, тому я провів його в якості складної тренування - поділився своїми враженнями призер.

Ми вітаємо спортсмена та бажаємо нових перемог!

15 червня у Харкові на території Парку «АкваЖур» відбулися змагання з триатлону «IRON WAY Kharkiv Sprint 2019». За підсумками змагань наш земляк марафонець і тріатлет-любитель  Юрій Кожуховський зайняв почесне ІІІ місце у своїй віковій групі15 червня у Харкові на території Парку «АкваЖур» відбулися змагання з триатлону «IRON WAY Kharkiv Sprint 2019». За підсумками змагань наш земляк марафонець і тріатлет-любитель  Юрій Кожуховський зайняв почесне ІІІ місце у своїй віковій групі 15 червня у Харкові на території Парку «АкваЖур» відбулися змагання з триатлону «IRON WAY Kharkiv Sprint 2019». За підсумками змагань наш земляк марафонець і тріатлет-любитель  Юрій Кожуховський зайняв почесне ІІІ місце у своїй віковій групі 15 червня у Харкові на території Парку «АкваЖур» відбулися змагання з триатлону «IRON WAY Kharkiv Sprint 2019». За підсумками змагань наш земляк марафонець і тріатлет-любитель  Юрій Кожуховський зайняв почесне ІІІ місце у своїй віковій групі