Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 135 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Бахмутський центр зайнятості орієнтує на дотримання вимог законодавства про працю

Переглядів: 1191
04.07.2019 - 09:15

3 липня в Бахмутському міському центрі зайнятості в рамках роботи Центру розвитку підприємництва відбувся захід для 8 роботодавців та 7 безробітних осіб. Основною темою зустрічі було дотримання вимог трудового законодавства.

Про порядок оформлення трудових відносин, етапи працевлаштування, укладання та розірвання трудових договорів розповідав присутнім заступник начальника відділу контролю північного напрямку Управління з питань праці Головного управління Держпраці у Донецькій області Федір Фольварчук. А от як не допустити порушення при оформленні трудових відносин розповідав його колега головний державний інспектор Вадім Будніков. «В основному – це порушення, коли до роботи допускаються працівники, з якими не укладаються трудові договори. Непоодинокими є порушення, пов’язані з неправильним оформленням трудових відносин, коли замість трудових договорів укладаються договори цивільно-правового характеру» - наголосив інспектор. Під час діалогу обговорювали питання кадрового та податкового обліку, проведення інструктажу з питань охорони праці.

Головний спеціаліст Управління економічного розвитку Бахмутської міської ради Ірина Медведєва зосередила увагу учасників зустрічі на проекті підтримки малого та середнього бізнесу Донецької облдержадміністрації, спрямованого на залучення суб’єктів підприємництва до реалізації проектів у пріоритетних напрямках діяльності. Ірина зауважила, що програма працює з 2017 року, але в цьому році конкурси будуть проводитися починаючи з другого півріччя, основна мета програми, як і раніше – створення нових робочих місць. Своїм досвідом щодо участі в проекті поділився з учасниками заходу Олександр Щекодін, який став переможцем конкурсу в 2017 році.

Фахівці центру зайнятості проінформували присутніх про опитування роботодавців щодо задоволення послугами служби зайнятості та запросили висловити свою власну думку щодо змін, яких вимагає час від державної служби зайнятості. Основними питаннями бесіди були результати, недоліки та шляхи подальшої взаємодії та співпраці служби зайнятості з клієнтами.

3 липня в Бахмутському міському центрі зайнятості в рамках роботи Центру розвитку підприємництва відбувся захід для 8 роботодавців та 7 безробітних осіб. Основною темою зустрічі було дотримання вимог трудового законодавства.3 липня в Бахмутському міському центрі зайнятості в рамках роботи Центру розвитку підприємництва відбувся захід для 8 роботодавців та 7 безробітних осіб. Основною темою зустрічі було дотримання вимог трудового законодавства.

Останні статті на сайті