Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 76 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Проведено чергове навчання адміністраторів ЦНАП Бахмутської міської ради з питань надання послуг у сфері земельних відносин

Переглядів: 1461
09.07.2019 - 14:07

Тримати руку на пульсі, бути поінформованими з останніми змінами та новаціями, надавати послуги з урахуванням діючих нормативно-правових актів, працювати по єдиним стандартам – незмінні правила адміністраторів ЦНАП.

Тому, 08 липня 2019 року було проведено чергове навчання адміністраторів ЦНАП Бахмутської міської ради з питань надання послуг у сфері земельних відносин, що належать до повноважень Головного управління Держгеокадастру у Донецькій області, за участю начальника Міськрайонного управління у Бахмутському районі та м. Бахмут Головного управління Держгеокадастру у Донецькій області Підченко М.В.

Метою проведення навчання було підвищення рівня компетентності адміністраторів та  якості  надання консультацій мешканцям Бахмутської міської ради з питань земельних відносин.

 Під час навчального заходу були обговорені питання, які найчастіше виникають у адміністраторів ЦНАП Бахмутської міської ради при прийнятті документів, у тому числі щодо особливостей надання адміністративних послуг мешканцям створеної об’єднаної територіальної громади, а саме щодо видачі довідки про наявність у Державному земельному кадастрі відомостей про одержання у власність земельної ділянки у межах норм безоплатної приватизації за певним видом її цільового призначення (використання), довідки про наявність та розмір земельної частки (паю), внесення до Державного земельного кадастру відомостей (змін до них) про земельну ділянку.

Під час навчання були знайдені відповіді на проблемні питання, які виникають на практиці, присутні обмінялись досвідом, проаналізували типові помилки, визначили шляхи вирішення  та подолання проблемних питань.

08 липня 2019 року було проведено чергове навчання адміністраторів ЦНАП Бахмутської міської ради з питань надання послуг у сфері земельних відносин