Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 128 гостей.

ExportUA

Профілактичне заняття у ДЗЗОВ «Вогник» проведене Бахмутським міським ЦСССДМ

Переглядів: 1601
09.08.2019 - 09:43

07.08.2019 р. спеціалістом Бахмутського міського центра соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді було проведено лекційно-тренінгове заняття в дитячому заміському закладі оздоровлення та відпочинку «Вогник» на тему: «Як поводитись у конфліктній ситуації та протистояти негативному впливу серед однолітків».

Під час заняття діти 3 загону під керівництвом спеціаліста центра розглянули основні причини, через які виникають конфлікти у дитячому колективі, ознайомилися з п’ятьма стратегіями поведінки людей під час сварки, а також обговорили правила спілкування, якщо виникла конфліктна ситуація. Захід супроводжувався веселими іграми, метою яких був розвиток згуртованості у дітей та зняття емоційної напруги.

Діти прийняли активну участь в цьому занятті, відповідали на питання, висловлювали свою думку, із задоволенням пограли в ігри, були рухливими, веселими та енергійними.

07.08.2019 р. проведено лекційно-тренінгове заняття у ДЗЗОВ «Вогник» на тему: «Як поводитись у конфліктній ситуації та протистояти негативному впливу серед однолітків».07.08.2019 р. проведено лекційно-тренінгове заняття у ДЗЗОВ «Вогник» на тему: «Як поводитись у конфліктній ситуації та протистояти негативному впливу серед однолітків».