Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 130 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Майбутнє починається зараз

Переглядів: 506
16.08.2019 - 10:26

15 серпня дійшов кінця оздоровчий сезон в дитячому оздоровчому таборі «Вогник», що в Бахмуті. Цього року фахівці - профконсультанти  Бахмутського міського центру зайнятості були частими гостями у юних відпочивальників.

Коли за вікном вирує літо, шкільні канікули у розпалі, то визначення власного професійного майбутнього не найголовніша тема розмов підлітків. Але саме невимушене спілкування в комфортних умовах сіє в думках старшокласників те раціональне зерно, яке в майбутньому допоможе зробити виважений крок в доросле життя професіонала.

На партнерських умовах досвідчені профконсультанти Бахмутського міського центру зайнятості через інтерактивні ділові ігри  допомогли підліткам більше пізнати  світ професій, скласти майбутні бізнес-проекти та жваво сформувати свою точку зору на успішність майбутнього бізнесу. Школярі взяли участь в  інтерактивних конкурсах – кейсах, завдяки яким  набули навички ефективного спілкування, командного прийняття  рішень, отримали нові знання про відомі професії та більше дізнатись про нюанси сучасних професій під час їх презентацій. А за допомогою експрес -тестування  учні дізнались про домінуючі риси характеру та особливості поведінки.  В ході різноманітних ігрових вправ юні відпочивальники скористалися можливостями онлайн - сервісу служби зайнятості:  платформа  «Моя професія: консультаційна мережа», додатоком  на  андроїд  «Центр профорієнтації»  Молодь  проаналізували кожну складову формули вдалого професійного вибору «Хочу – Можу – Треба»

Профконсультанти центру зайнятості Галина Сіддікі, Оксана Мавріна та Олена Бояринова запросили молодь до Бахмутського міського центру зайнятості до соціально – психологічного тренінгового центру «Шлях до успіху» для подальшої співпраці в побудові успішної професійної кар’єри в майбутньому та до «Школи молодого підприємця» 

Майбутнє починається заразМайбутнє починається заразМайбутнє починається зараз

Останні статті на сайті