Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 119 гостей.

Верховна рада України

З Україною в серці!

Переглядів: 591
23.08.2019 - 14:17

23 серпня 2019 року зранку біля будівлі Бахмутської міської ради за участю представників підприємств, установ, організацій міста, військовослужбовців, молоді, волонтерів і громадських активістів відбулось урочисте підняття Державного Прапору України.

З привітаннями до учасників свята звернулась секретар Бахмутської міської ради Світлана Кіщенко: «Бахмутська громада, як ніхто інший, пишається тим, що саме в нашому місті один із перших синьо-жовтих національних прапорів було піднято над будівлею Бахмутської повітової земської управи. Сьогодні він для нашого міста є символом відповідальності за свою країну, її суверенітет і незалежність».

Право підняти Державний Прапор України було надано Пижуку Віталію – військовослужбовцю, учаснику АТО, Єфремовій Марії – багаторазовій чемпіонці України, чемпіонці Європи, Тремасовій Юлії  - волонтеру, члену ГО «Бахмутська спілка ветеранів АТО», Косяку Семену - призеру обласних і всеукраїнських олімпіад, президентському стипендіату.

Пообідні велика глядацька зала міського Центру культури та дозвілля ім.Є.Мартинова на урочисті збори з нагоди Дня Державного Прапору та 28-ї річниці оголошення незалежності України зібрала представників всіх вікових категорій.

Українських воїнів - військовослужбовців, волонтерів, ветеранів, що загинули за наше мирне майбутнє вшанували хвилиною мовчання.

Кращі представники Бахмутської об’єднаної громади були нагороджені Почесними Грамотами і Подяками. Творчі колективи подарували всім присутнім яскравий концерт і гарний святковий настрій.

Керівництво Бахмутської міської ради вітає всіх із загальнонаціональними святами. Всіх, хто своїми діями бере участь у спільній справі – розбудові нової європейської держави. Зичить всім міцного здоров’я, життєвих удач і творчих успіхів на благо розвитку рідної України!

З Україною в серці!З Україною в серці!З Україною в серці!З Україною в серці!З Україною в серці!З Україною в серці!З Україною в серці!З Україною в серці!З Україною в серці!З Україною в серці!З Україною в серці!

Останні статті на сайті