Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 132 гостя.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Було проведено святкові заходи до Дня Державного прапора України та 28-ї річниці Незалежності України

Переглядів: 1359
27.08.2019 - 10:33

23.08.2019 року Бахмутський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді для неповнолітніх ув’язнених які  перебувають у Бахмутській установі виконання покарань ( №6) було проведено святкові заходи до Дня Державного прапора України та 28-ї річниці Незалежності України.

Фахівець Центру розповіла неповнолітнім про історичний шлях пройдений Україною до набуття незалежності та символи нашої держави, та  зазначила, що День незалежності України є найбільшим державним святом, адже за свою свободу і волю, за право мати власну державу народ заплатив високу ціну.

Також нагадала, що  ми можемо самі визначати свою долю, можемо бути рівними серед рівних з-поміж інших народів і ми маємо бути незалежними, самостійними та впевненими.

Наприкінці ще раз привітала усіх присутніх зі святом та побажала мирного неба,  єдності та бути гідними громадянами нашого суспільства.

Було проведено святкові заходи до Дня Державного прапора України та 28-ї річниці Незалежності УкраїниБуло проведено святкові заходи до Дня Державного прапора України та 28-ї річниці Незалежності України

Останні статті на сайті