Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 54 гостя.

Артемівське відділення Донецької ТПП

У Бахмуті в черговий раз продемонстрували «Силу Духу»

Переглядів: 1308
13.09.2019 - 13:51

13 вересня 2019 року на спортивному комплексі «Металург» пройшли змагання з відкритої першості міста в комплексних змаганнях серед інвалідів з порушенням опорно-рухового апарату, які традиційно проводяться в Бахмуті з нагоди Дня фізичної культури і спорту.

У чемпіонаті взяли участь представники громадських організацій осіб з інвалідністю міст Бахмут, Краматорськ, Слов'янськ, Авдіївка.
Перше місце серед чоловіків, завоював Бахмутський спортсмен-паралімпієць Артур Радковський, а переможницею серед жінок стала Тетяна Бобровська з міста Краматорськ.

На церемонії нагородження часників і призерів змагань привітала заступник Бахмутського міського голови Вікторія Точена та зазначила : «Ви ті, що проявили силу і стійкість, допомагаєте побачити всім, що безвихідних ситуацій не існує.»

«Ви реалізуєте себе на 100 відсотків і заслуговуєте звання називатися кращими з кращих, тими, хто зміг перебороти, перш за все, себе, а потім вже втому від тренувань.», - наголосила Вікторія Точена та разом зі спонсорами нагородила подарунками учасників та переможців змагань .

У Бахмуті в черговий раз продемонстрували «Силу Духу»У Бахмуті в черговий раз продемонстрували «Силу Духу»У Бахмуті в черговий раз продемонстрували «Силу Духу»У Бахмуті в черговий раз продемонстрували «Силу Духу»У Бахмуті в черговий раз продемонстрували «Силу Духу»

Останні статті на сайті