Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 55 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Відбулася інструктивна нарада громадських інспекторів закладів освіти м.Бахмут

Переглядів: 1206
13.09.2019 - 15:31

12 вересня 2019 року у конференц-залі Управління освіти Бахмутської міської ради відбулася інструктивно – роз’яснювальна нарада громадських інспекторів закладів дошкільної та загальної середньої освіти.

На початку зустрічі головний спеціаліст з охорони здоров’я та соціального захисту Олена Доля  ознайомила присутніх з порядком денним, окреслила  актуальність обраних для обговорення питань.

Про зміни у нормативно-правовому забезпеченні соціального захисту дітей йшлося під час виступу спеціаліста І категорії з питань дошкільної освіти Вікторії Рязанцевої.

Олена Доля висвітлила питання щодо  організаційно-методичних засад діяльності із захисту прав дитини в умовах закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної освіти.

У ході наради були підведені підсумки літнього оздоровлення та працевлаштування дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, акцентована увага громадських інспекторів на важливості широкої інформаційно - роз’яснювальної роботи з батьками та педагогами щодо охоплення оздоровленням дітей соціально незахищених категорій.

Наприкінці заходу обговорювалися аспекти  підготовки та проведення громадського огляду в закладах дошкільної та загальної середньої освіти.

12 вересня 2019 року у конференц-залі Управління освіти Бахмутської міської ради відбулася інструктивно – роз’яснювальна нарада громадських інспекторів закладів дошкільної та загальної середньої освіти.12 вересня 2019 року у конференц-залі Управління освіти Бахмутської міської ради відбулася інструктивно – роз’яснювальна нарада громадських інспекторів закладів дошкільної та загальної середньої освіти.12 вересня 2019 року у конференц-залі Управління освіти Бахмутської міської ради відбулася інструктивно – роз’яснювальна нарада громадських інспекторів закладів дошкільної та загальної середньої освіти.

Останні статті на сайті