Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 117 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

День Здоров’я

Переглядів: 2017
20.09.2019 - 15:24

У Бахмутському педагогічному коледжі вже доброю традицією стало розпочинати навчальний рік з проведення Дня Здоров’я.

Всесвітній день здоров'я - це шанс звернути увагу на тему здоров'я та нагадати усім про важливість піклування про нього. Всесвітній день здоров'я - це підказка та заклик підтримувати активний спосіб життя, щоб залишатися здоровим і запобігати хворобам. 

 Так 17 вересня студенти коледжу змагалися у спортивних естафетах, розпалюванні костра, приготуванні їжі та у конкурсі на найкращій виріб з підручних матеріалів. Цей захід був націлений на формування у молоді позитивної мотивації на здоровий спосіб життя,  вдосконаленню фізичних якостей, забезпечення психоемоційного розвантаження.

Будьте здорові і піклуйтеся про своє здоров'я та здоров'я своїх близьких кожного дня, адже це запорука щасливого життя.

 

17 вересня студенти коледжу змагалися у спортивних естафетах, розпалюванні костра, приготуванні їжі та у конкурсі на найкращій виріб з підручних матеріалів. 17 вересня студенти коледжу змагалися у спортивних естафетах, розпалюванні костра, приготуванні їжі та у конкурсі на найкращій виріб з підручних матеріалів. 17 вересня студенти коледжу змагалися у спортивних естафетах, розпалюванні костра, приготуванні їжі та у конкурсі на найкращій виріб з підручних матеріалів. 17 вересня студенти коледжу змагалися у спортивних естафетах, розпалюванні костра, приготуванні їжі та у конкурсі на найкращій виріб з підручних матеріалів.

Останні статті на сайті