Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 114 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Семінар щодо впровадження нового проекту «Мобільні центри надання адміністративних послуг для постраждалого від конфлікту населення Східної України»

Переглядів: 2409
20.09.2019 - 15:27

17 вересня  2019 року в рамках компоненту «Місцеве самоврядування та реформа децентралізації» Програми ООН з Відновлення та розбудови миру,   ПРООН  у м. Краматорськ  проведено  семінар щодо впровадження нового проекту «Мобільні центри надання адміністративних послуг для постраждалого від конфлікту населення Східної України».

В семінарі взяли участь представники структурних підрозділів Донецької ОДА, місцевих органів самоврядування, об’єднаних територіальних громад та центрів надання адміністративних послуг Донецької області.

Участь у семінарі прийняв заступник начальника відділу надання адміністративних послуг Бахмутської міської ради Говгаленко Ч.В.

Під час семінару було презентовано новий проект «Мобільні центри надання адміністративних послуг для постраждалого від конфлікту населення Східної України», що фінансується урядом Канади, обговорено покриття проекту та вибору територій, можливості для громад та нагальність послуг у віддалених районах та на КПВВ, надання послуг мобільними ЦНАПами, інтеграція та надання послуг організаціями соціального захисту, структурними підрозділами Пенсійного фонду України у Мобільному ЦНАП.

17 вересня  2019 року проведено  семінар щодо впровадження нового проекту «Мобільні центри надання адміністративних послуг для постраждалого від конфлікту населення Східної України».

Останні статті на сайті