Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 139 гостей.

ExportUA

Мирне середовище

Переглядів: 1264
26.09.2019 - 11:04

Актуальним на даний момент є вміння розв'язувати конфлікти мирним шляхом, тож методичною службою Управлінням освіти для педагогів-організаторів був проведений тренінг «Мирне середовище. Профілактика та розв’язання конфлікту в дитячій громаді».

На захід було запрошено спеціалістів-медіаторів зі школи №1 та Шкільної служби порозуміння НВК №11, які на практиці змогли показати негативні та позитивні сторони конфлікту, продемонстрували  як залагодити суперечку. Методист Віта Шепотько роз’яснила різницю між конфліктом та булінгом, надала нормативно-правове забезпечення даного питання та провела практичні вправи, які допоможуть педагогам-організаторам зберегти мирне середовище у шкільних колективах.

Методичною службою Управлінням освіти для педагогів-організаторів був проведений тренінг «Мирне середовище. Профілактика та розв’язання конфлікту в дитячій громаді». Методичною службою Управлінням освіти для педагогів-організаторів був проведений тренінг «Мирне середовище. Профілактика та розв’язання конфлікту в дитячій громаді». Методичною службою Управлінням освіти для педагогів-організаторів був проведений тренінг «Мирне середовище. Профілактика та розв’язання конфлікту в дитячій громаді». Методичною службою Управлінням освіти для педагогів-організаторів був проведений тренінг «Мирне середовище. Профілактика та розв’язання конфлікту в дитячій громаді». Методичною службою Управлінням освіти для педагогів-організаторів був проведений тренінг «Мирне середовище. Профілактика та розв’язання конфлікту в дитячій громаді». Методичною службою Управлінням освіти для педагогів-організаторів був проведений тренінг «Мирне середовище. Профілактика та розв’язання конфлікту в дитячій громаді».

Останні статті на сайті