Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 120 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

День кар’єри в навчальному закладі

Переглядів: 2452
26.09.2019 - 13:17

24 вересня  фахівцями Бахмутського міського   центру  зайнятості сумісно з молодіжним  центром «Перспектива» проведено День кар’єри в державному навчальному закладі «Бахмутський центр професійно-технічної освіти».

Захід пройшов в новому інтерактивному форматі  з представниками навчального закладу та потенційним роботодавцем, справжнім кулінаром, підприємцем Оленою Федорякою.

Такий формат заходу створює умови для ефективного працевлаштування та розвитку професійної  кар’єри студентів випускних курсів.

Фахівець Бахмутського  міського    центру   зайнятості   Ксенія Насонова проінформувала студентів, які навчаються на 3 курсі за професією «кухар-кондитер» про актуальність набутою ними професії для сучасного ринку праці, послуги   державної  служби  зайнятості для даної категорії населення та розповіла як підготуватися до співбесіди з потенційними  роботодавцями. Фахівець надала студентам візитівки з координатами центру зайнятості для отримання кваліфікованої допомоги у створенні ефективного відеорезюме та його розміщенні для роботодавців на відеохостингу «YouTube», сторінці Бахмутського міського центру зайнятості у мережі Fасеbоок. Бажаючі отримали можливість попрактикуватися у його складанні та запису.

Щира та хлібосольна господиня приватний підприємець Олена Федоряка зазначила, що справжній   кухар - то унікальне поєднання багатьох талантів. Фантазія, вміння поєднувати продукти, створювати нові страви і прикрашати їх. Олена Петрівна розповіла про аспекти майбутнього працевлаштування на підприємстві, умови праці та її оплату. Випускники набули практичні вміння презентувати себе, поспілкувалися з потенційним роботодавцем, а роботодавець в свою чергу представила своє підприємство молодим фахівцям безпосередньо в навчальному закладі.

24 вересня  фахівцями Бахмутського міського   центру  зайнятості сумісно з молодіжним  центром «Перспектива» проведено День кар’єри в державному навчальному закладі «Бахмутський центр професійно-технічної освіти». 24 вересня  фахівцями Бахмутського міського   центру  зайнятості сумісно з молодіжним  центром «Перспектива» проведено День кар’єри в державному навчальному закладі «Бахмутський центр професійно-технічної освіти». 24 вересня  фахівцями Бахмутського міського   центру  зайнятості сумісно з молодіжним  центром «Перспектива» проведено День кар’єри в державному навчальному закладі «Бахмутський центр професійно-технічної освіти».

Останні статті на сайті