Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 101 гість.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Триває ІІІ (обласний) етап Всеукраїнських учнівських олімпіад

Переглядів: 8309
15.02.2012 - 14:09

В Донецькій області триває ІІІ (обласний) етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів, які є найпоширенішою формою роботи з обдарованими учнями.

У цьому навчальному році 42 учні загальноосвітніх шкіл Артемівської міської ради своєю сумлінністю, старанністю, високими результатами та рейтинговими позиціями добилися права бути учасниками  обласного етапу предметних олімпіад.

Станом на 15 лютого проведені олімпіади з української мови та літератури, географії, економіки, біології, хімії, фізики, математики, інформатики, інформаційних технологій, історії, трудового навчання,  російської мови та літератури, в яких взяли участь учні НВК № 11 та ЗОШ №№ 5, 10, 12, 13, 15, 17, 18, 24.  

На черзі проведення олімпіад з правознавства, астрономії, іноземних мов. 

На сьогодні вже підведені підсумки деяких олімпіад: переможцями обласного етапу олімпіади з фізики стали Нгуєн Дик Мі, Авакян Аревік, Федорчук Сергій (НВК № 11), Колесов Данило (ЗОШ № 13), олімпіади з української мови та літератури – Агаєва Гюльшан (ЗОШ № 5), з географії – Овчаренко Аліна та Лагодівець Катерина (ЗОШ № 24), з економіки – Стецюра Вадим (НВК № 11),  з біології – Борозна Оксана (ЗОШ № 15).  

Бажаємо учасникам ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад нових перемог та творчих злетів!

Останні статті на сайті