Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 96 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

До Бахмуту завітав голова Донецької облдержадміністрації

Переглядів: 882
03.10.2019 - 11:04

2 жовтня 2019 року в голова Донецької ОДА Павло Кириленко з робочою поїздкою відвідав м.Бахмут. Разом з керівництвом міста він оглянув будівельний майданчик Прозорого соціального офісу, на території якого наразі відбувається озеленення і благоустрій. Активно ведуться внутрішні  ремонтні роботи приміщень соціального об’єкту.

В ході візиту Павло Олександрович побував на міській набережній. Разом з Бахмутським  міським головою Олексієм Ревою, директором департаменту екології Сергієм Натрусом делегація проінспектувала стан інфраструктурного об’єкту після проведення будівельних робіт. Заходи з реконструкції і озеленення території набережної завершуються.

Учасники зустрічі оглянули навчальний корпус № 1 Бахмутського коледжу мистецтв ім.І.Карабиця, який був відремонтований за кошти обласного бюджету. На сьогодні у закладі створені сучасні умови для навчання студентів, виховання духовної культури особистості.

Також цього дня, у малій залі Бахмутської міської ради голова області і Бахмутський міський голова урочисто вручили ключі від 6 квартир та цінні подарунки особам з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Програма з придбання квартир для цієї категорії осіб діє на умовах співфінансування за рахунок коштів обласного і місцевого бюджетів (50х50)

Напередодні професійного свята Дня працівників освіти голова Донецької ОДА Павло Кириленко, міський голови Олексій Рева та освітяни всієї області у міському Центрі культури та дозвілля ім.Є.Мартинова взяли участь у загальнообласному святі «Крила натхнення».

Під час цього заходу голова ОДА урочисто відзначив кращих представників освіти, які віддано працюють, навчають та виховують гідних громадян України. а дитячі та юнацькі художні колективи області організували святковий концерт і подарували всім присутнім гарний настрій та дружню атмосферу.

2 жовтня 2019 року в голова Донецької ОДА Павло Кириленко з робочою поїздкою відвідав м.Бахмут. 2 жовтня 2019 року в голова Донецької ОДА Павло Кириленко з робочою поїздкою відвідав м.Бахмут. 2 жовтня 2019 року в голова Донецької ОДА Павло Кириленко з робочою поїздкою відвідав м.Бахмут. 2 жовтня 2019 року в голова Донецької ОДА Павло Кириленко з робочою поїздкою відвідав м.Бахмут. 2 жовтня 2019 року в голова Донецької ОДА Павло Кириленко з робочою поїздкою відвідав м.Бахмут. 2 жовтня 2019 року в голова Донецької ОДА Павло Кириленко з робочою поїздкою відвідав м.Бахмут. 2 жовтня 2019 року в голова Донецької ОДА Павло Кириленко з робочою поїздкою відвідав м.Бахмут.