Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 64 гостя.

Донецька обласна рада

Перший науково-виробничий форум «Розвиток аграрного сектора України крізь призму науки, освіти та виробництва»

Переглядів: 2943
04.10.2019 - 09:33

18 жовтня 2019 року відбудеться перший науково-виробничий форум Східного міжрегіонального наукового центру НААН України (далі – Східний МНЦ) «Розвиток аграрного сектора України крізь призму науки, освіти та виробництва», який буде проводитися в Харківському національному аграрному університеті ім. В.В. Докучаєва, Харківська обл., Харківський р-н, с.Докучаєвське.

Крім того, в рамках зазначеного форуму передбачається проведення виставки наукових досягнень учасників Східного МНЦ у фойє актової зали та фойє №1 корпусу ХНАУ ім. В.В. Докучаєва.

Участь у науково-виробничому форумі можлива за умови надання заявки на електронні адреси: yuriev1908@gmail.com, vasylishynstanislav@gmail.com до 07.10.2019 року.

З питань реєстрації та проведення зазначеного заходу необхідно звертатися за тел.: (099)286-48-97 Буряк Юрій Іванович, виконавчий директор Східного МНЦ, заступник директора IP ім. В.Я. Юр’єва; (099)976-16-60 Василишин Станіслав Ігорович, проректор з науково-педагогічної та виховної роботи ХНАУ ім. В.В. Докучаєва.

Додатки

Останні статті на сайті