Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 87 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Чемпіонат міста Бахмута з допризовної підготовки виявив найсильніших юнаків серед учнів та студентів

Переглядів: 1399
08.10.2019 - 09:47

4 жовтня у Бахмуті на стадіоні «Металург» в рамках міської спартакіади були проведені змагання, присвячені "Дню захисника України" з допризовної підготовки.

Юнаки загальноосвітніх  шкіл I-III  ступенів № 5,10,11,12,18, 24, та 7 вищих навчальних закладів - БПК, БМК, БІТ, АКТІ, АГРО, БКІ, БЦПТО та Гімназії Сузір’я виконували тестові вправи на силу, швидкісно-силову підготовленість, витривалість і швидкість. За підсумками виконання всіх вправ, кращу фізичну підготовленість показали юнаки

Серед ЗОШ І-ІІІ ступенів:

  • І місце – ЗОШ №5
  • ІІ місце – НВК №11
  • ІІІ місце – ЗОШ №10

Серед навчальних закладів  трійку лідерів очолили студенти педагогічного коледжу, на другому місці індустріальний коледж, а третє призове місце вибороли студенти музичного коледжу.

Переможці та призери змагань були нагороджені кубком чемпіонів та грамотами Управління з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради

4 жовтня у Бахмуті на стадіоні «Металург» в рамках міської спартакіади були проведені змагання, присвячені "Дню захисника України" з допризовної підготовки. 4 жовтня у Бахмуті на стадіоні «Металург» в рамках міської спартакіади були проведені змагання, присвячені "Дню захисника України" з допризовної підготовки. 4 жовтня у Бахмуті на стадіоні «Металург» в рамках міської спартакіади були проведені змагання, присвячені "Дню захисника України" з допризовної підготовки. 4 жовтня у Бахмуті на стадіоні «Металург» в рамках міської спартакіади були проведені змагання, присвячені "Дню захисника України" з допризовної підготовки. 4 жовтня у Бахмуті на стадіоні «Металург» в рамках міської спартакіади були проведені змагання, присвячені "Дню захисника України" з допризовної підготовки.