Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 64 гостя.

Донецька обласна рада

Бізнес-виставка «Схід-Експо 2019»

Переглядів: 1837
10.10.2019 - 09:32

Програма ООН із відновлення та розбудови миру запрошує малі та середні підприємства взяти участь у бізнес-виставці «Схід-Експо 2019», яка відбудеться 8-9 листопада 2019 року у м. Києві в Українському домі на вул.Хрещатик, 2. «Схід-Експо 2019» реалізується Програмою ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу, урядів Польщі та Японії.

Центральною подією «Схід-Експо 2019» стане виставка-презентація підприємств зі Сходу, поєднана з можливістю проведення ділових переговорів, пошуку партнерів та клієнтів з інших регіонів України, країн ЄС та світу, і встановлення нових ділових відносин. Крім того, підприємці та гості зможуть відвідати пленарні дискусії, презентації та тематичні секції, присвячені економічним та інвестиційним перспективам Донецької, Луганської та Запорізької областей. Учасники зможуть удосконалити свої знання про бізнес-процеси на регіональному, національному рівнях та дізнатися про експортні можливості до ЄС та інших країн світу. Близько 200 компаній презентують свою продукцію на виставкових стендах, в тому числі товари харчової промисловості, текстилю, кераміки, а також соляні вироби, ITтехнології, 3D-принтери та інші.

В рамках «Схід-Експо 2019» буде відбуватися ярмарка, де усі учасники виставки зможуть продавати свою продукцію відвідувачам.

Під час заходу майстри та майстрині зі Сходу проводитимуть майстер-класи з гончарства, вишивання, хенд-мейду та інших ремесел.

Протягом двох днів виставки серед учасників проводитиметься розважальна лотерея. Призами лотереї стануть продукція підприємців-учасників та спеціальні призи від Програми ООН із відновлення та розбудови миру: бізнесові книги, сувеніри з символікою заходу та інше.

Умови участі: участь у «Схід-Експо 2019» для підприємств є безкоштовною. Програма ООН із відновлення та розбудови миру бере на себе витрати на оренду виставкового залу, виставкових конструкцій, вантажного транспорту для перевезення обладнання/продукції, організацію B2B переговорів, створення каталогу учасників та інформаційну кампанію заходу. Інші витрати, в тому числі проїзд, проживання та харчування учасників не забезпечуються і не компенсуються.

Формати участі:

  1. Підприємство бере участь у виставці, виставляє свою продукцію у виставковому модулі (3х2 метри), надає інформацію для каталогу виставки, бере участь у B2B переговорах та відвідує пленарні засідання та обговорення на «Схід-Експо 2019»
  2. Підприємство надає інформацію для каталогу виставки, приймає участь у B2B переговорах та відвідує пленарні засідання та обговорення на «Схід-Експо 2019».
  3. Підприємство бере участь у B2B переговорах та відвідує пленарні засідання та обговорення на «Схід-Експо 2019».
  4. Підприємство бере участь у B2B переговорах.
  5. Підприємство відвідує виставку, пленарні засідання та обговорення на «СхідЕкспо 2019» Реєстрація підприємців на участь у «Схід-Експо 2019».

Реєстрація підприємців на участь можлива за посиланням http://bit.ly/3391z4D

Щоб надати інформацію для каталогу виставки треба заповнити анкету онлайн http://bit.ly/2GIpmP8.

Контактні особи:

  • координатор Програми ООН із відновлення та розбудови миру на півночі Донецької області
    Олексій Махніборода – (050)450-87-32, oleksii.makhniboroda@undp.org;
  • координатор Програми ООН із відновлення та розбудови миру на півдні Донецької області
    Євген Бурлака – (050) 353 09 75, yevhen.burlaka@undp.org;
  • координатор Програми ООН із відновлення та розбудови миру у Луганській області
    Володимир Іщенко – (066)766-95-85, volodymyr.ishchenko@undp.org.

Останні статті на сайті