Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 69 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Презентація проекту "Бюджету участі"

Переглядів: 1520
15.10.2019 - 17:03

15 жовтня у Міжнародний день білої тростини на базі бібліотеки для людей з вадами зору було презентовано громадський проект «Інтернет та комп’ютер в бібліотеку для сліпих» за програмою «Бюджет участі».

За місцеві кошти було встановлено комп’ютерне обладнання, яке підключено до мережі Інтернет. В ході зустрічі також була продемонстрована робота тифлового комплексу, придбаного за рахунок коштів обласного бюджету. Відтепер, люди з вадами зору за допомогою цієї програми можуть самостійно отримувати оперативну інформацію, скачувати та прослуховування аудіо файли.

15 жовтня у Міжнародний день білої тростини на базі бібліотеки для людей з вадами зору було презентовано громадський проект «Інтернет та комп’ютер в бібліотеку для сліпих» за програмою «Бюджет участі». 15 жовтня у Міжнародний день білої тростини на базі бібліотеки для людей з вадами зору було презентовано громадський проект «Інтернет та комп’ютер в бібліотеку для сліпих» за програмою «Бюджет участі». 15 жовтня у Міжнародний день білої тростини на базі бібліотеки для людей з вадами зору було презентовано громадський проект «Інтернет та комп’ютер в бібліотеку для сліпих» за програмою «Бюджет участі». 15 жовтня у Міжнародний день білої тростини на базі бібліотеки для людей з вадами зору було презентовано громадський проект «Інтернет та комп’ютер в бібліотеку для сліпих» за програмою «Бюджет участі». 15 жовтня у Міжнародний день білої тростини на базі бібліотеки для людей з вадами зору було презентовано громадський проект «Інтернет та комп’ютер в бібліотеку для сліпих» за програмою «Бюджет участі». 15 жовтня у Міжнародний день білої тростини на базі бібліотеки для людей з вадами зору було презентовано громадський проект «Інтернет та комп’ютер в бібліотеку для сліпих» за програмою «Бюджет участі». 15 жовтня у Міжнародний день білої тростини на базі бібліотеки для людей з вадами зору було презентовано громадський проект «Інтернет та комп’ютер в бібліотеку для сліпих» за програмою «Бюджет участі».

Останні статті на сайті