Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 2 користувача та 69 гостей.

ExportUA

Легкоатлетичний крос до Дня захисника України

Переглядів: 2051
16.10.2019 - 08:09

12 жовтня на стадіоні «Металург» м. Бахмута, за ініціативою поліції Бахмута пройшли спортивні заходи присвячені Дню захисника України.

В рамках проведення спортивного заходу, який проводиться другий рік поспіль, відбувся легкоатлетичний забіг  представників правоохоронних структур м. Бахмуту, а саме міського відділу поліції охорони, ізолятору тимчасового тримання № 4, 8-го Державного пожежно-рятувального загону Державної служби з надзвичайних ситуацій, міського відділу поліції та молоді Бахмута: громадської організації «Молодіжна ліга майбутніх поліцейських», КДЮСШ №1, ДВУОР ім., С. БУБКИ, професійного аграрного ліцею. Всього в забігах на 500, 800 і 1000 м. змагалося більш 100 осіб. На урочистому відкритті учасників змагань привітав начальник Бахмутського відділу поліції підполковник поліції Ярослав Меженний, який по закінченню забігів нагороджував переможців. Чемпіонами забігів стали: серед юнаків та чоловіків на 1000 м. – Фомин Максим  (ДВУОР), на 800 м. – Винничук Євгеній (пожежник), на 500 м. – Каберский Влад (КДЮСШ№1), серед дівчат, на 500 м. – Суворова Євгенія (КДЮСШ№1). Чемпіони та призери нагороджувались грамотами та медалями від Бахмутського відділу поліції.

12 жовтня на стадіоні «Металург» м. Бахмута, за ініціативою поліції Бахмута пройшли спортивні заходи присвячені Дню захисника України.12 жовтня на стадіоні «Металург» м. Бахмута, за ініціативою поліції Бахмута пройшли спортивні заходи присвячені Дню захисника України.12 жовтня на стадіоні «Металург» м. Бахмута, за ініціативою поліції Бахмута пройшли спортивні заходи присвячені Дню захисника України.12 жовтня на стадіоні «Металург» м. Бахмута, за ініціативою поліції Бахмута пройшли спортивні заходи присвячені Дню захисника України.12 жовтня на стадіоні «Металург» м. Бахмута, за ініціативою поліції Бахмута пройшли спортивні заходи присвячені Дню захисника України.12 жовтня на стадіоні «Металург» м. Бахмута, за ініціативою поліції Бахмута пройшли спортивні заходи присвячені Дню захисника України.12 жовтня на стадіоні «Металург» м. Бахмута, за ініціативою поліції Бахмута пройшли спортивні заходи присвячені Дню захисника України.12 жовтня на стадіоні «Металург» м. Бахмута, за ініціативою поліції Бахмута пройшли спортивні заходи присвячені Дню захисника України.

Останні статті на сайті