Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 57 гостей.

ExportUA

Урочистості до Дня захисника України, Дня українського козацтва та Світлого Покрова Святої Богородиці

Переглядів: 3737
16.10.2019 - 08:13

14 жовтня на центральній площі міста відбулись урочистості до Дня захисника України, Дня українського козацтва та Світлого Покрова Святої Богородиці.

 Святкова хода, вірші та пісні, музика, що торкала душу і серце….

І ось знову натхненно та велично лунає Гімн України у виконанні народного аматорського колективу камерного хору «Елегія», до співу якого долучаються всі присутні на площі.

Щиро, від усього серця мешканці громади висловили вдячність ветеранам війни та військової служби, за їх мужність та патріотизм, активну громадянську позицію та виховання майбутніх поколінь.

Хвилиною мовчання вшанували пам’ять тих, хто віддав своє життя за рідну землю.

В рамках заходу були організовані творчі, мистецькі виставки, в яких взяли участь учні художнього відділення Школи мистецтв м.Бахмута.

14 жовтня на центральній площі міста відбулись урочистості до Дня захисника України, Дня українського козацтва та Світлого Покрова Святої Богородиці. 14 жовтня на центральній площі міста відбулись урочистості до Дня захисника України, Дня українського козацтва та Світлого Покрова Святої Богородиці. 14 жовтня на центральній площі міста відбулись урочистості до Дня захисника України, Дня українського козацтва та Світлого Покрова Святої Богородиці. 14 жовтня на центральній площі міста відбулись урочистості до Дня захисника України, Дня українського козацтва та Світлого Покрова Святої Богородиці.

Останні статті на сайті