Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 99 гостей.

ExportUA

Розвиток підприємницьких ініціатив в Бахмуті

Переглядів: 1008
17.10.2019 - 09:57

Розвиток та підтримка підприємницьких ініціатив один з пріоритетних напрямків діяльності центру розвитку підприємництва Бахмутського міського центру зайнятості. 15 жовтня в центрі розвитку підприємництва відбулося засідання комісії з питань надання одноразової виплати допомоги по безробіттю для організації безробітними підприємницької діяльності.

До уваги членів комісії був запропонований  бізнес-проект безробітної Олени С. «Створення хостелу-HUB Live&Work”. Це абсолютно новий  продукт для міста Бахмуту, ідея якого полягає у створенні об’єкту капсульного розміщення не тільки у звичному форматі - ночівля-сніданок за запитом, а й у створенні повноцінного  функційного робочого офісного простору для осіб, що подорожують у ділових справах. На базі робочого хабу в подальшому планується  проведення вебінарів, тренінгів різної спрямованості.

Олена  має  вищу економічну  освіту та достатній досвід роботи в сфері підприємництва. 3 2011 року вона працювала експертом з зовнішньоекономічних питань, а останні 5 років займалась навчанням з бізнес планування та оцінюванням бізнес-ідей та бізнес-проектів підприємців Донецької області.

Члени комісії оцінювали бізнес-ідею претендентки у ракурсі її актуальності для міста Бахмута , ставили питання щодо організаційних аспектів, а також  відзначили обґрунтованість та детальність розрахунків проекту.  Комісія одностайно прийняла рішення рекомендувати цей проект до реалізації. Наприкінці засідання робоча група надала пані Олені практичні поради щодо участі в грантових проектах міжнародних та регіональних організацій.

Останні статті на сайті