Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 120 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Виробляй локально, продавай глобально!

Переглядів: 1443
21.10.2019 - 08:50

У центрі розвитку підприємництва  Бахмутського міського центру зайнятості триває робота що до розвитку підприємницьких ініціатив мешканців об’єднаних територіальних громад та Бахмутського району . Як розпочати експорт власних товарів на іноземні ринки?  Як заснувати власний бізнес хендмейду, рукоділля  та ручної роботи з використанням онлайн торгівельних платформ (Amazon, eBay, Etsy)»? Як збирати оптимальну експортну модель? Ці та багато інших питань з організації стартапів у сфері рукоділля та можливості е- торгівлі сьогодні, 17 жовтня вивчали учасники заходу під час презентації проекту «E-trade Cхід «Виробляй локально, продавай глобально!».

Основним спікером заходу виступила міжнародна тренерка громадської організації Український центр громадських ініціатив «Світло» Юлія Мельхер.  «30 млн. грн.- щорічна сума продажів продукції, виготовленної власноруч(серед покупців України). Та майже 4 млн.доларів- сума на яку щороку продають свої товари усі майстри загалом на платформі Etsy»- зазначила тренерка. Пані Юлія  акцентувала увагу слухачів на розвитку онлайн технологій та е- торгівлі  , які дають потужний поштовх для дешевого та швидкого розвитку малого бізнесу, навіть бізнесу «з нуля». Саме таким бізнесом може стати власне хобі або захоплення. Також спікерка презентувала навчальний онлайн-курс «Як розпочати  або покращити експорт власних товарів на іноземні ринки» на платформі «Prometeus».Такий курс допомагає молодому підприємцю навчитися досліджувати  іноземні ринки, шукати партнерів за кордоном, створювати експортні стратегії . Учасники заходу, а це і представники працюючого бізнесу і початківці, що тільки замислюються над відкриттям власної справи отримали інформацію для роздуму та подальшого втілення в життя.

 

 

17 жовтня учасники заходу вивчали питаня з організації стартапів у сфері рукоділля та можливості е-торгівлі під час презентації проекту «E-trade Cхід «Виробляй локально, продавай глобально!».

Останні статті на сайті