Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 90 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

«Все про субсидії: постав питання-отримай відповідь»

Переглядів: 1321
25.10.2019 - 14:20

Напередодні опалювального сезону тисячі українців шукають інформацію про оформлення субсидії. Нажаль, далеко не кожен здатний розібратися в усіх тонкощах цього складного процесу – законодавство та правила оформлення субсидій постійно змінюються, викликаючи багато питань у наших громадян.

Саме тому Фінансовий портал Maanimo створив спеціальну сторінку «Як розраховувати субсидію», на якій зібрана найактуальніша та максимально повна інформація про оформлення субсидії в Україні. Крім того, враховуючи попит на консультації з цього питання, ми створили систему зворотного зв’язку з працівниками редакції, які в коментаріях під статтею регулярно надають детальну консультацію з кожного конкретного випадку.

Кожна ситуація в кожній родині абсолютно унікальна, тому для оформлювача субсидії особливо важливий індивідуальний підхід саме до його обставин.

Враховуючи високу завантаженість органів державної влади та постачальників комунальних послуг перед стартом опалювального сезону, можливість отримати додаткову інформацію є особливо актуальною.

Для того, щоб отримати консультацію, необхідно:

Увага! Проект є соціально спрямованим та повністю безкоштовним.

Останні статті на сайті