Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 142 гостя.

ExportUA

Заходи до 75 річниці визволення України від фашистських загарбників

Переглядів: 1993
28.10.2019 - 15:42

28 жовтня 2019 року з нагоди 75-ї річниці визволення України від фашистських загарбників біля обеліску Слави відбулась пам’ятна акція на честь великої історичної події часів Другої світової війни.

На мітингу були присутні представники міської ради, трудових колективів міста, громадські організації, студенти та жителі міста.

Учасники заходу вшанували пам'ять десяти мільйонів українців, які загинули у Другій світовій війні, а також віддали данину пошани тим, хто вижив і повернувшись до зруйнованих міст та спалених сіл, відбудовували їх та розвивали Бахмутський край.

Наприкінці заходу делегації організацій вшанували безсмертний подвиг воїнів-переможців хвилиною мовчання та поклали квіти до обеліску слави воїнів Другої світової війни.

28 жовтня 2019 року з нагоди 75-ї річниці визволення України від фашистських загарбників біля обеліску Слави відбулась пам’ятна акція на честь великої історичної події часів Другої світової війни. 28 жовтня 2019 року з нагоди 75-ї річниці визволення України від фашистських загарбників біля обеліску Слави відбулась пам’ятна акція на честь великої історичної події часів Другої світової війни. 28 жовтня 2019 року з нагоди 75-ї річниці визволення України від фашистських загарбників біля обеліску Слави відбулась пам’ятна акція на честь великої історичної події часів Другої світової війни. 28 жовтня 2019 року з нагоди 75-ї річниці визволення України від фашистських загарбників біля обеліску Слави відбулась пам’ятна акція на честь великої історичної події часів Другої світової війни. 28 жовтня 2019 року з нагоди 75-ї річниці визволення України від фашистських загарбників біля обеліску Слави відбулась пам’ятна акція на честь великої історичної події часів Другої світової війни. 28 жовтня 2019 року з нагоди 75-ї річниці визволення України від фашистських загарбників біля обеліску Слави відбулась пам’ятна акція на честь великої історичної події часів Другої світової війни.

Останні статті на сайті