Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 61 гість.

ExportUA

До уваги споживачів, які мають пільги на оплату житлово-комунальних послуг!

Переглядів: 1635
31.10.2019 - 09:17

Звертаємо увагу на зміну порядку надання пільг на оплату житлово-комунальних послуг.

Починаючи з 1 жовтня 2019 року, відповідно до Порядку надання пільг на оплату житлово-комунальних послуг у грошовій формі, затвердженого  постановою Кабінету Міністрів України від 17.04.2019 № 373 «Деякі питання надання житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг у грошовій формі», пільги на оплату житлово-комунальних послуг будуть здійснюватись у грошовій формі.

Розраховані Управлінням праці та соціального захисту населення Бахмутської міської ради (далі – Управління) суми пільг перераховуватимуться АТ «Ощадбанк» для подальшого проведення ним розрахунків з надавачами послуг за кожного конкретного пільговика (безготівкова форма).

Пільговикам, які подали заяву до Управління на отримання пільги готівкою, виплата буде здійснюватися у готівковій формі у зазначений у заяві спосіб (банк або пошта).

У зв’язку з цим платіж за послугу нараховується у повному обсязі, без врахування знижки, яка надається пільговику.

У разі отримання готівки пільговик має сплатити спожиті послуги повністю. Інші пільговики сплачують, як і раніше, частину платежу, а суму пільги за них перераховує надавану послуг АТ «Ощадбанк» (за наявності даних про номер мобільного телефону пільговик отримає інформаційне повідомлення від банку про проведені платежі).

Враховуючи, що відповідний механізм запроваджується в Україні вперше, через неточності даних з технічних причин можуть бути випадки не нарахування окремим особам суми пільги за жовтень 2019 року. У такому разі рекомендуємо звернутися до Управління за адресою: м.Бахмут, вул.Б.Горбатова, 57, кабінет 11, або за телефоном (0627)446398, 099-7133980. Сума пільги у такому випадку за жовтень буде донарахована в наступному місяці.

Останні статті на сайті