Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 103 гостя.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Привітання до Дня працівників культури

Переглядів: 1597
07.11.2019 - 16:58

7 листопада у приміщенні МКЦтаД ім. Є. Мартинова відбулись урочисті заходи з нагоди Дня працівників культури та аматорів народного мистецтва.

Міський голова Олексій Рева привітів працівників закладів культури Бахмутської громади з професійним святом.

Вітаючи присутніх, Олексій Олександрович відзначив професійні якості всіх, хто працює в культурній галузі громади. Олексій Олександрович висловив щирі слова подяки присутнім за професіоналізм, за уміння приносити радість, гарний настрій, створювати теплу атмосферу для людей. Міський голова зазначив, що працівники закладів культури є сіячами національного духу нашої держави, людьми, які по велінню свого серця дарують духовний хліб своїм землякам.

На урочистих зборах кращі представники закладів культури міста були нагороджені Почесними Грамотами і Подяками Бахмутської міської ради.

Творчі колективи міста подарували всім присутнім феєричний святковий концерт.

7 листопада у приміщенні МКЦтаД ім. Є. Мартинова відбулись урочисті заходи з нагоди Дня працівників культури та аматорів народного мистецтва.7 листопада у приміщенні МКЦтаД ім. Є. Мартинова відбулись урочисті заходи з нагоди Дня працівників культури та аматорів народного мистецтва.7 листопада у приміщенні МКЦтаД ім. Є. Мартинова відбулись урочисті заходи з нагоди Дня працівників культури та аматорів народного мистецтва.7 листопада у приміщенні МКЦтаД ім. Є. Мартинова відбулись урочисті заходи з нагоди Дня працівників культури та аматорів народного мистецтва.7 листопада у приміщенні МКЦтаД ім. Є. Мартинова відбулись урочисті заходи з нагоди Дня працівників культури та аматорів народного мистецтва.7 листопада у приміщенні МКЦтаД ім. Є. Мартинова відбулись урочисті заходи з нагоди Дня працівників культури та аматорів народного мистецтва.7 листопада у приміщенні МКЦтаД ім. Є. Мартинова відбулись урочисті заходи з нагоди Дня працівників культури та аматорів народного мистецтва.7 листопада у приміщенні МКЦтаД ім. Є. Мартинова відбулись урочисті заходи з нагоди Дня працівників культури та аматорів народного мистецтва.7 листопада у приміщенні МКЦтаД ім. Є. Мартинова відбулись урочисті заходи з нагоди Дня працівників культури та аматорів народного мистецтва.7 листопада у приміщенні МКЦтаД ім. Є. Мартинова відбулись урочисті заходи з нагоди Дня працівників культури та аматорів народного мистецтва.7 листопада у приміщенні МКЦтаД ім. Є. Мартинова відбулись урочисті заходи з нагоди Дня працівників культури та аматорів народного мистецтва.7 листопада у приміщенні МКЦтаД ім. Є. Мартинова відбулись урочисті заходи з нагоди Дня працівників культури та аматорів народного мистецтва.7 листопада у приміщенні МКЦтаД ім. Є. Мартинова відбулись урочисті заходи з нагоди Дня працівників культури та аматорів народного мистецтва.