Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 97 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

У Бахмутському управлінні відбулася спільна нарада керівництва Бахмутського управління ГУ ДПС у Донецькій області з керівниками Бахмутсько-Лиманського ОУ ПФУ Донецької області та міськрайонного відділу ДВС ГТУЮ у Донецькій області

Переглядів: 1943
13.11.2019 - 11:18

8 листопада у адмінбудівлі Бахмутського управління відбулася спільна нарада керівництва Бахмутського   управління ГУ ДПС у Донецькій області  з керівниками Бахмутсько-Лиманського ОУ ПФУ  Донецької області  та міськрайонного відділу ДВС ГТУЮ у Донецькій області.

На порядку денному були організаційні питання розробки спільних заходів, спрямованих на погашення заборгованості зі сплати ЄСВ та єдиного податку, а також питання здійснення спільних виходів за місцем реєстрації торгівлі СПД – фізичних осіб та юридичною адресою боржників

Під час доповіді заступник начальника управління - начальник відділу  адміністрування податків і зборів з фізичних осіб Бахмутского управління Сергій Клюєв зазначив, що одним з джерел наповнення бюджету є погашення податкового боргу. Робота Бахмутського  управління спрямована на зменшення кількості боржників та суми боргу по ЄСВ.

Постійно здійснюються заходи примусового стягнення заборгованості. Так, станом на 01.10.2019:

  • сформовано 5508 вимог на суму 165840,4 тис.грн.;
  • направлено боржникам 2770 вимог на суму 107814,1 тис.грн.;
  • відкликано у зв`язку з погашенням боргу 1307 вимог на суму 5508,1 тис.грн.

Постійно здійснюється моніторинг наявної заборгованості.

Попередньо відпрацьовуються, аналізуються списки, які надходять від управління ПФУ  щодо отримання боржниками пенсійних виплат та отримання інших джерел доходу боржниками. По результатах аналізу здійснюється коригування нарахованих зобов`язань по ЄСВ та спрямовується інформація до ДВС.

Спільно з органами ДВС протягом серпня-вересня здійснено 14 виходів за місцем проживання боржників.

Також Бахмутським управлінням постійно надаються пропозиції для заслуховування боржників на комісії з питань погашення заборгованості по м.Бахмут та Бахмутському району.

Від вжитих заходів по примусову стягненню заборгованості надішло 2967,4 тис.грн, у тому числі через органи ДВС 652,8 тис.грн.

За результатами спільної наради  були розроблені спільні заходи, спрямовані на погашення заборгованості зі сплати ЄСВ та єдиного податку.

Останні статті на сайті