Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 108 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Розпочато роботу з передачі земель у комунальну власність Бахмутської ОТГ.

Переглядів: 1337
13.11.2019 - 17:07

13 листопада 2019 року за дорученням Бахмутського міського голови Олексія Реви відбулася виїзна нарада представників Бахмутської міської ради та міськрайонного управління Держгеокадастру з питання передачі земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності до комунальної власності Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади.

Оскільки земельні нормативні акти не встановлюють, які саме земельні ділянки за видами цільового призначення та іншими ознаками підлягають передачі у комунальну власність ОТГ, вже відомі у новостворених громадах випадки, коли розмір ділянок за оцінками Держгеокадастру був значно меншим за очікування громад.

Тому на даний час на території колишніх Іванівської, Опитненської, Клинівської, Покровської та Зайцівської сільських рад триває інвентаризація земель, за результатами якої буде сформовано перелік земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності для передачі у комунальну власність Бахмутської громади.

Головне в цьому процесі – повний моніторинг земель в межах об’єднаної громади. Тому з метою уточнення фактичних даних під час виїзду до Опитненського старостинського округу на місці було оглянуто земельні ділянки поза межами населених пунктів для встановлення їх відповідності результатам інвентаризації.

Бахмутська міська рада і надалі буде відстоювати інтереси територіальної громади з питання отримання максимально можливих площ земельних ділянок для їх ефективного використання на благо Бахмутської міської ОТГ.

У Бахмуті проводиться робота з обліку земель ОТГУ Бахмуті проводиться робота з обліку земель ОТГ

Останні статті на сайті