Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 95 гостей.

Проект «Донбас – це Україна». 4-й урок «Дім, де живе історія»

Переглядів: 2597
15.11.2019 - 15:17

   У м. Бахмуті завершено культурно-просвітницький захід    «Донбас – це Україна», який започатковано державним архівом Донецької області за участю архівних установ області  для учнів 7-11 класів.

Мета проекту

  • патріотичне виховання молоді,
  • формування національної свідомості, поваги до культурного та історичного  минулого Донеччини, України;
  • залучення дітей до вивчення історії.

У проекті задіяні школи міста Бахмута, архівний відділ Бахмутської міської ради, Артемівський краєзнавчий музей, бібліотеки міста. 

4-й етап проекту "Дім, де живе історія"  було проведено в приміщенні архівного відділу Бахмутської міської ради 18.10.2019

У м. Бахмуті завершено культурно-просвітницький захід    «Донбас – це Україна», який започатковано державним архівом Донецької області за участю архівних установ області  для учнів 7-11 класів.У м. Бахмуті завершено культурно-просвітницький захід    «Донбас – це Україна», який започатковано державним архівом Донецької області за участю архівних установ області  для учнів 7-11 класів.У м. Бахмуті завершено культурно-просвітницький захід    «Донбас – це Україна», який започатковано державним архівом Донецької області за участю архівних установ області  для учнів 7-11 класів.У м. Бахмуті завершено культурно-просвітницький захід    «Донбас – це Україна», який започатковано державним архівом Донецької області за участю архівних установ області  для учнів 7-11 класів.У м. Бахмуті завершено культурно-просвітницький захід    «Донбас – це Україна», який започатковано державним архівом Донецької області за участю архівних установ області  для учнів 7-11 класів.У м. Бахмуті завершено культурно-просвітницький захід    «Донбас – це Україна», який започатковано державним архівом Донецької області за участю архівних установ області  для учнів 7-11 класів.У м. Бахмуті завершено культурно-просвітницький захід    «Донбас – це Україна», який започатковано державним архівом Донецької області за участю архівних установ області  для учнів 7-11 класів.

Останні статті на сайті