Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 89 гостей.

Верховна рада України

Стан підготовки суб’єктів відносин у сфері електроенергетики до роботи в осінньо - зимовий період 2019 - 2020 p.p.

Переглядів: 1926
27.11.2019 - 16:11

Для забезпечення суб’єктів господарювання та населення Донецької області надійним постачанням електричної енергії та недопущення аварійних ситуацій в електричних мережах, Бахмутське відділення інспекції Держенергонагляду у Донецькій області здійснює контроль за станом готовності енергетичних господарств суб’єктів електроенергетики і споживачів електричної енергії Бахмутського та Лиманського районів до роботи в осінньо-зимовий період і в умовах надзвичайних ситуацій.

Інспекторський персонал Бахмутського відділення інспекції Держенергонагляду у Донецькій області здійснює комплекс заходів щодо нормативного забезпечення процесу експлуатації енергетичних господарств підприємств, установ і організацій, щодо роботи в осінньо-зимовий період.

Керівники окремих суб'єктів господарювання вважають, що це особиста справа як буде підготовлено енергогосподарство підприємства до роботи в осінньо-зимовий період, не розуміючи, що рівень підготовки електроустановок значною мірою впливає на надійність електропостачання інших споживачів, тому що всі електричні мережі пов'язані між собою. І при аварії в таких електроустановках, за умови їх незадовільного стану чи відмови пристроїв захисту, аварія може перейти у електромережі вищого классу напруги - навіть у магістральні електричні мережі напругою 110 - 750 кВ, відключення яких може призвести до значних матеріальних збитків.

Щорічно, перед початком осінньо-зимового періоду, персоналом відділення проводяться обстеження соціально-важливих споживачів електричної і теплової енергії. При проведенні таких обстежень виявляються поодинокі випадки незадовільного технічного стану обладнання електричних мереж, що можуть стати причиною аварій у роботі об’єктів комунального господарства та соціально - побутової сфери, невідповідності показників якості електричної енергії, яка постачається споживачам електричної енергії, створює небезпеку ураження людей електричним струмом та знижує надійність електропостачання соціально важливим споживачам електричної енергії. Всі ці випадки оперативно усуваються працівниками енергетичних господарств підприємств.

Для безаварійного проходження осінньо-зимового періоду 2019-2020 років, Бахмутське відділення інспекції Держенергонагляду у Донецькій області вважає за необхідне звернути увагу керівників підприємств, установ та організацій на те, що тільки чітко спланована фінансова, технологічна та організаційна робота, може гарантувати стале функціонування енергетичного господарства у цей період.

Останні статті на сайті