Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 123 гостя.

Верховна рада України

Стрілки ЗОШ та ВНЗ Бахмута до Дня Збройних сил

Переглядів: 942
16.12.2019 - 14:16

Стає  хорошою  традицією  проводити змагання зі стрільби кульової до знаменних дат. Не став виключенням і День Збройних  Сил України. Управління з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради приділяє велику увагу розвитку стрілецького спорту в місті, підвищенню військово-патріотичних традицій серед молоді. Спільно з відділенням стрільби КДЮСШ № 1 Бахмутської міської ради, 10-12 грудня  вогневі рубежі стрілецької  бази   ЗОШ № 18 ім. Дмитра Чернявского приймали учасників Першості міста зі стрільби кульової  з пневматичної зброї серед навчальних закладів. У змаганнях взяли участь  134 учня загальноосвітніх шкіл та вищих навчальних закладів.

У продовж  трьох  днів  32 команди учбових закладів вели боротьбу за почесні   місця в командному заліку, у влучності та вмінні перемагати.

Переможцями    серед  ЗОШ  I - III  ступеня стали стрілки ЗОШ № 18, на другому місці - команда НВК № 11, третьою стала команда  ЗОШ № 24.

Серед шкіл   ЗОШ  I – II   ступеня вибороли перше місце стрілки ЗОШ № 9, на другому місці - команди ЗОШ № 2 та Гімназія «Сузір'я», третьою стала команда  ЗОШ № 1.

Серед ВНЗ : 1 місце – Педагогічний коледж, 2 місце - Медичний коледж, 3 місце  - Професійний Аграрний ліцей.

Чемпіони і призери  в командному   заліку,   були  нагороджені  грамотами Управління з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради.

Вітаємо переможців та призерів змагань!

Стрілки ЗОШ та ВНЗ Бахмута до Дня Збройних силСтрілки ЗОШ та ВНЗ Бахмута до Дня Збройних силСтрілки ЗОШ та ВНЗ Бахмута до Дня Збройних силСтрілки ЗОШ та ВНЗ Бахмута до Дня Збройних силСтрілки ЗОШ та ВНЗ Бахмута до Дня Збройних силСтрілки ЗОШ та ВНЗ Бахмута до Дня Збройних сил