Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 112 гостей.

Верховна рада України

В енергоофісі YASNO передати показання електролічильника можна через термінал самообслуговування

Переглядів: 1594
20.12.2019 - 14:59

До уваги населення!

Постачальник електроенергії та енергоефективних рішень YASNO піклується, щоб кожен клієнт міг обрати для себе найбільш зручний спосіб передачі показань лічильника: через Особистий кабінет, сторінку у Facebook чи за телефоном контакт-центру. Проте є клієнти, переважно похилого віку, які звикли щомісяця відвідувати центри постачальника, аби особисто повідомити дані приладу обліку.

Щоб створити комфортні умови для таких клієнтів, YASNO впроваджує у своїх енергоофісах сучасні та прості у користуванні термінали самообслуговування. Це електронні пристрої, де клієнту достатньо ввести особовий рахунок та показання лічильника. Дані потрапляють до бази постачальника та на їх основі буде сформований рахунок до сплати.

Протягом двох тижнів в енергоофісі у Маріуполі (пр. Металургів, 213) терміналом самообслуговування скористалися 400 клієнтів.

«Ми прагнемо бути більш доступними та зручними для кожного клієнта. Розвиваючи дистанційне обслуговування, ми піклуємося і про тих, хто не користується онлайн - сервісами. Термінали самообслуговування – це сучасне рішення, що дозволяє без черг та за кілька хвилин передати показання лічильника. Максимально спрощений алгоритм користування, покрокова інструкція, збільшений шрифт на екрані – усе, щоб клієнту незалежно від віку та досвіду користування пристроями було все ясно та зрозуміло», – сказав директор YASNO у Донецькій області Олександр Северін.

До середини 2020 року терміналами будуть облаштовані усі оновлені енергоофіси YASNO y Донецькій області.

 

Довідка

YASNO – постачальник електроенергії, рішень з енергоефективності та для електромобілів, що надає послуги для 3,5 млн. українських сімей та юридичних клієнтів у Києві, Дніпропетровській та Донецькій областях. YASNO прагне забезпечити клієнтам сервіс європейського рівня та розвиває онлайн-обслуговування. Для зменшення витрат клієнтів на енергію постачальник пропонує енергоефективні набори, розумне освітлення, сонячні дахи, системи зберігання енергії, послуги енергоаудиту, енергосервісу та енергоменеджменту. Електроавтомобілісти можуть замовити в YASNO зарядні станції для встановлення вдома або в офісі та отримувати додатковий дохід.